Fine sommerfavoritter og afsløring af nogle spændende nyheder.

Den gode uge, med et spørgsmål til dig

den gode uge nelle noell

Jeg håber din mandag er startet godt, på trods af mulige tømmermænd fra Roskilde festival eller måske lidt ferieblues?  :0)

Min mandag startede i fuld galop! Med en god nats søvn og en del på programmet i dag, glæder jeg mig ærlig talt til at komme i gang. Morgenen starter hos de fine Mac cosmetics mennesker i Købmagergade, hvor jeg har reserveret tid til en af deres nye og meget brugervenlige versioner af en ”makeup lession”.

Selvom jeg selv er rimelig ferm på makeup-fronten, kan man jo altid lære noget nyt og det er netop dét M.A.C kan, med deres mange artister. Jeg vil forsøge at tage jer med til ”undervisning” på instagram – så hold øje ;0)

Efter denne undervisning skal jeg lave en film, med den søde Karina Noa. En ny video i nok snart kommer til at se florere på Facebook – det bliver ret sjovt ;0) Til dem af jer der kender vores historie på YouTube kanalen: Noell & Noa, har jeg et spørgsmål til dig, hvad synes du var sjovest at se?

Noell & Noa eller blot undertegnet på Nelle Noell (hvor jeg faktisk har en helt ny film klar – har du set den? Ellers kan du gøre det HER)? 

Jeg er nemlig i tvivl om vi er bedre hver for sig eller sammen og mangler VIRKELIG noget input fra dig, hvad kan du bedst lide at se på?

Uanset, håber jeg din mandag er startet skønt og ugen bliver fyldt med livets goder <3


Lidt godter fra sidste uges bedrifter :0)yo studio nelle noell

Trods regn og storm, drog jeg afsted mod Yo Studios på Islands Brygge, et nyere træningssted med barre træning, yoga og dans. Jeg har nu testet Barre træningen (noget jeg aldrig havde prøvet før) og den er absolut godkendt! Kan absolut anbefale stedet til dig der er på disse kanter :0)

den gode uge amager strandpark søbadet

En aftentur på Amager strand. En af de rigtig gode ting ved at bo på Amager, er at både skov og vand er LIGE i nærheden, hvilket er et stort plus på min livsnydelses-konto. Faktisk så meget at jeg nu overvejer at flytte til Amager permenent. SÅ kender DU en fin andelslejlighed jeg skal kigge på – må du endelig sige til!

den gode uge morgenmad fødselsdag

Så var der en meget speciel person i mit liv der fyldte 34 fulde år. Muligvis ikke det bedste morgenmads billede, men jeg tror alligevel han havde den bedste dag. Hurraaaaa… <3 <3

https://www.youtube.com/channel/UC7o4cc5GEOtXH-r9bT9xclw

Så var jeg den heldige kvinde af en lille touch-up, til Sephoras nye flagship store, af selveste Make Up For Evers key makeup artist Julien! Har du endnu ikke været forbi denne skønne nyhed, så vil jeg anbefale dig at gøre det. Det er virkelig en hel sal fyldt med alt indenfor skønhed.

Kærligst

N

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Fine sommerfavoritter og afsløring af nogle spændende nyheder.