Kvinde eller defekt, er jeg mon stadig god nok?

Dine makeup spørgsmål

makeup spørgsmål, den bedste mineralfoundation, makeup uden kemiMakeup spørgsmål som: Hvilken fugt mist er den bedste og hvordan bruges den? Hvilket makeupbrand er det reneste?

Hvilken mineralfoundation er bedst for og på huden? Hvilken pensel er uundværlig? Får du svar på i dagens indlæg

I mine, snart, 9 år I branchen har jeg fået 1000 forskellige makeup spørgsmål om alt, hvad der kan tænkes. Specielt når jeg bliver booket til at undervise, er makeup spørgsmålene de vigtigste på dagsordnen.

Spørgsmål og svar du måske også ligger inde med og derfor får svar på her:

 

Det makeup spørgsmål jeg får allermest må være: Hvilket makeup brand er det reneste, hvis man gerne vil undgå unødig kemi?

 

Uden tvivl også det sværeste spørgsmål, at besvare, da kemi er i alt, kemi er sammensætningen af alt og slet ikke dårligt, som det på mystisk vis har fået ry for.

Der er ikke nogen produkter der er ”renere” end andre, der er derimod produkter der er mere naturlige, nogen med færre ingredienser og andre der er mindre allergifremkaldende.

Her er det op til dig, at vurdere hvad du vægter højest. Personligt syntes jeg Nilens Jord er rigtig godt i forhold til at mindske risikoen for allergi og på den naturlige side er jeg vild med Juice Beauty indenfor makeup. For bare at nævne et par stykker.

makeup spørgsmål, den bedste mineralfoundation, makeup uden kemi

Hvad og hvornår bruger man en Face Mist?

En face mist kan bruges efter rens, inden og over makeup til at give huden et hurtigt fugtboost.

Specielt her til vinter med skiftende vejr og kunstig varme, der udtørre huden, er en fugt mist ret vigtig. Hvis du vil vide mere om Fugt mists og måske lære at lave din egen, kan du læse mere Her og Her. Min absolut favorit Face mist er Claudalie Beauty elixir.

 

Hvilken mineralfoundation er bedst?

Det er virkelig en smagssag. Tromborgs sidder super fint på huden, der er dog bismuth i, som for nogen kan give rødme og uren hud. Uden Bismuth er jeg blevet ret glad for Nude by nature, Nilens jord og Jane Iredale.

 

Hvilken makeuppensel er uundværlig?

For mig er det klart en blending pensel, da den kan bruges til alt fra øjenskygge til concealer. Det er den pensel jeg har flest af og dem jeg bruger allermest.

 

Dulleinfo: Husk du altid er velkommen til at sende mig spørgsmål eller anbefalinger på mail:nellenoell@gmail.com eller endnu nemmere, herunder i kommentarfeltet 🙂

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Vi har samme favorit mist! Den er virkelig god til at give huden glød. Men hvis min makeup skal holde i lang tid bruger jeg Urban Decay setting spray 😉 elsker bare mists og sprays..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Helt enig. Urban Decay er også en fast del af mit makeupkit!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kvinde eller defekt, er jeg mon stadig god nok?