6 timer i stilhed

Den Gode Uge

den gode uge nellenoell positiv uge de små ting

Det er mandag, tid til en ny uge, en ny start og en ny energi.

Men før vi giver helt slip og overgiver os til denne uges fornøjelser, er her lidt lykke glimt fra ugen der gik. Sidste uge, var nemlig en god en af slagsen, for der var “Ro På”.

Ro til at slappe lidt af, ro til fordybelse. Overskud til at starte på nye (spændende) bøger, tid til at se min kærlighed mere end 6 timer i ugen og tid til vigtige møder (mere om det senere) plus dét, en yndlingskat i bedring <3. Oveni nyt hår og en masse solskin, det er lige før man ikke kunne ønske sig mere!

Kommende uge byder som altid på møder, ikke de store eller afgørende af slagsen, blot hyggelige møder og events. Der er ingen store ting i støbeskeen eller store planer forude – blot tid til, hvilket i sig selv er ret undervurderet.

Tiden er ikke for alle, den er ikke nødvendigvis alene eller sammen, ikke en selvfølge, tiden der er nu er ikke imorgen eller om lidt og kommer aldrig igen. Tid er helt unik, den kommer alene og er her og nu. Hvor der er tid, er der plads til ro, til fordybelse, til rummelighed og kreativitet. 

Jeg håber din uge bliver præcis, som du ønsker den:)

nelle noell den gode uge, med vigtige elementer

Lancering af et, for mig nyt, mineral brand jeg er blevet ret vildt med. Jeg fortæller mere om Nude by nature på min insta story i ugens løb 😉 

img_0580

Lørdag stod på 6 timer i dyb forbydelse og stilhed. Du kan læse mere HER

nelle noell nyt hår aveda palma

Fra grønt til rødt hår 😉 Ja, mit hår har haft en anelse grønt i sig de sidste par uger, hvorfor jeg har valgt at prøve en ny hårfarve og “ny” frisør. Helt ny er hun dog ikke, det er Emma fra Palma salon som jeg har skrevet en del om før 😉 

nelle noell den gode uge, med vigtige elementer

Fine smukke blomster i spring. Blomster er nævnt næsten hver uge, men det er virkelig også noget der kan glæde mig helt ned i maven. Elsker blomster!

nelle noell den gode uge, med vigtige elementer

Yndlings-ro og svar fra blodprøver – alt er i bedring.

Dulletip: Jeg vil meget gerne høre din stemme på dette indlæg, hvis du har tid og lyst – ville det betyde meget for mig :0)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

6 timer i stilhed