For et år siden

Den gode uge og en ferie bestilt!

den gode uge nelle noell mac cosmetics fregner falske fregner massimoSikke en skøn uge det har været; en rigtig god uge fyldt med gode aftaler, venindehygge og en ferie bestilt, så kan det jo ikke blive meget bedre. :0)

den gode uge nelle noell mac cosmetics fregner falske fregner massimoMandag startede hos Mac cosmetics, med den søde Massimo til en times makeup inspiration. Denne omgang var der fokus på øjne og fregner. Fregner hitter jo enormt meget denne sommer, hvorfor jeg også valgte at lave en instagram live med en HOW TO på fregner. Det var ret sjovt, så du den?

den gode uge nelle noellTirsdag var jeg til Barre træning på mit nye yndlings studio: Yo Studios. Nu hvor jeg bor på Amager ligger studiet kun 10 minutter herfra, det bliver desværre en helt anden snak når jeg er tilbage på Nørrebro.:0( Men for nu, er det genialt og til dig der også bor på Amager, eller i nærheden, kan det stærkt anbefales.  Om aftenen mødtes jeg med et par gamle studiekammerater på Atlas bar. Super hyggeligt og dejligt vi stadig holder sammen!

den gode uge nelle noellOnsdag startede morgenen med yoga og derefter til Helsingør med en god veninde. Det er nok 10 år siden jeg sidst var i Helsingør, husker det slet ikke som værende SÅ hyggeligt en by. Satser ikke på at der går ligeså længe før jeg kommer dertil igen!

den gode uge nelle noell

Torsdag og fredag stod på mere venindehygge og en helt speciel planlægning af rejse til August med min kære mor. Nemlig en uge til Kroatien, jeg glæder mig helt enormt! Det skulle efter sigende være landet med den smukkeste natur og de vildeste badestrande, kan slet ikke vente med at udforske det hele.

Jeg elsker simpelthen at rejse og kan slet ikke få nok. Det er kun pengepungen der er begrænsningen, ellers var jeg allerede af sted. Jeg går også lidt med tankerne om at tage en tur alene i løbet af vinteren, hvis det bliver til mere får i selvfølgelig besked, H.Å.B.E.R!

Kender du nogle fine steder at besøge og se i Kroatien, så skriv det gerne herunder:0)

Denne uge byder på lidt mere ro end foregående, kan mærke det er mantraet for sommeren: Pauser. Pauser imellem det hele, uanset om det er krævende eller let har jeg brug for at tage mig nogle flere pauser i hverdagen. En balance jeg absolut ikke mestre, men må konstatere efter to nedture med stress, at have stærkt brug for. Uanset om der sker meget godt eller skidt, er det vigtigt med pauserne imellem for at absorbere det hele. Kender du det?

Jeg håber din mandag må byde dig på netop dét du har brug for.

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

For et år siden