Lad os tage en snak om menstruationskoppen - OrganiCup

Den gode uge med Darth vader og ferieeventyr

den gode uge på ferieeventyr nelle noel nelle noellJeg elsker at København nærmest er lagt ned i disse uger, at der er tid til. Ro og ferietilstand. Ferie er også noget jeg snart går på. I hvert fald mentalt. Fysisk må den dog vente lidt endnu, først fra d. 11-18 August er jeg sådan på en rigtig ferie.

Men indtil da har jeg taget mig en weekendferie i Berlin om 14 dage og måske endda en mindre vandretur inden da.

Som du nok kan læse stod det meste af sidste uge på, at planlægge små ferieeventyr den kommende måned, faktisk helt frem til midt næste år. Intet er sikkert endnu, hvorfor jeg ikke vil afsløre for meget. Så snart jeg ved mere – gør i også ;0)

Foruden feriedrømme var sidste uge fyldt med hygge af den bedste slags.

Den gode uge hvid hund

Der var hygge med denne fine pelsede snebold og hendes kære mor i midtby. Til en snak om energier, bloggin og hvad fremtiden på blogfronten byder på. 

den gode uge på ferieeventyr Den gode uge Rasoi indisk mad amager

Hygge med ham jeg bedst kan lide, til en kæresteaften på den indiske restaurant Rasoi. Et helt nyt sted i mit univers, men absolut ikke sidste gang vi kommer på besøg. Maden var virkelig god, billig og stemningen mørk og intim. Præcis som den er bedst!

den gode uge pizza

Så var der en lang gåtur og pizza-hygge med ham her, den samme jeg er ved at planlægge vandretur med. Han er netop kommet hjem fra ferie og tog denne fine sag med til mig! Ikke nogen Startwars fan, men vild med Darth vader! dart vader star wars taske

Søndag stod på ren afslapning og denne video, har du set den? Den har været længe undervejs og nok den mest efterspurgte. Især væsentlig for dig der er kvinde og gerne vil skåne de nederste dele og vores verden for alverdens kemi.

organi cup, organiccup menstruationskoppen

Jeg håber din mandag bliver fin og din uge præcis som du har brug for, gerne toppet med en masse sol. Ikke den danske sommersol gerne en fra de varme lande ;0)

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Lad os tage en snak om menstruationskoppen - OrganiCup