Tid til en ny plan, igen!

For et år siden

Et år siden parforhold kærlighed Nelle noell I dag er det et år siden Theis og jeg valgte at flytte sammen (for første gang). Vi havde på daværende tidspunkt været sammen i et års tid og mente lige så godt vi kunne prøve det. Vi var begge ret nervøse for beslutningen og vidste nok, inderst inde, godt at det var et forkert valg – eller måske rettere et forkert tidspunkt at tage den beslutning.Hvorfor vi også ret hurtigt efter, valgte at flytte fra hinanden igen. Ugerne efter var selvsagt ikke særlig gode og egentlig troede jeg, vi var gået fra hinanden – indtil vi startede i parterapi!
Jeg har altid tænkt at parterapi, var for ældre mennesker der havde været sammen i minimum 30 år og ikke længere kunne finde ud af at kommunikere – Men jeg blev klogere!

Meget er sket det sidste år, specielt de sidste to, og mere til. Jeg har virkelig lært hvor elendig jeg er til at være i nære relationer, især dem baseret på kærlighed. Det med at ”komme til” at elske et andet menneske, gør mig usikker og uafhængig. At dette menneske nu har magten til at kunne gøre mig ondt – gør mig vanvittig bange.

Hvorfor hver dag jeg ikke går fra Theis, nærmest er en sejrer og ligeså vel hver dag han vælger at blive (for jeg er bestemt ikke nem!). Det med at vælge kærligheden til, er også noget nyt for mig, eller måske for os. At vi vælger kærligheden og ikke blot bliver fordi vi engang sagde at vi ville, men fordi vi oprigtigt har lyst.

Jeg skrev mere om de tanker i mit tidligere indlæg”Når kærligheden ikke er nok” som jeg kan forstå flere har tolket som et brud. Det var det ikke, blot den erkendelse at kærligheden ikke nødvendigvis er kampen værd, hvis kampen overskygger kærligheden. Hvilket var et nyt syn på kærligheden, for os.

Vi er stadig sammen og netop nu, hvor jeg skriver dette indlæg, bor jeg faktisk på Amager (for en periode). Samme sted som sidste år. Sjovt ikke ;0) Til gengæld går det MEGET bedre, om vores kærlighed er blevet voksen eller vi er, ved jeg ikke helt.

Men det føles i hvert fald anderledes og nemmere. Vi går stadig en sjælden gang til parterapi og vi øver os hver eneste dag i, at blive bedre til at være et par, i stedet for ”mig og mig”.

En af de største og vigtigste ting jeg har lært på disse år er, at der ikke findes noget parforhold der er perfekt, ens eller rosenrødt. Alle parforhold er individuelle, ligesom de involverede. Intet er rigtigt eller forkert eller til sammenligning.

Der findes kun det parforhold der er rigtigt for dig.

Kærligst
N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tid til en ny plan, igen!