Ordet er dit

6 timer i stilhed

6 timer i stilhed mindfullness the silent circleIgår, brugte jeg 6 timer i stilhed og meditation. Et lidt underligt valg, egentlig. Men ikke mere underligt end at der var 20 andre der havde valgt at gøre præcis det samme, sammen med mig.

Så der sad vi, lørdag fra 10-16 i “The Silent Circle“. Uden at kigge på hinanden, uden at tale sammen eller hilse på, vi var bare, med os selv i et rum fyldt med andre. 

Jeg aner ikke hvad de fleste omkring mig hed, hvem de var, eller hvorfor de også havde valgt at troppe op, denne solrige lørdag. Alligevel var vi der alle, samlet, og på en sær og lidt underlig måde gav det utrolig god mening…

For hvem er man egentlig uden ord? Hvem er jeg og hvem er du, hvis vi ikke længere er vores ord, handlinger og tanker – hvad er der så tilbage når alt er skrællet af og du blot er dig?

Igennem mine to nedture med stress, er det gået op for mig at min verden, hverdag og de ting jeg ligger under for (ligesom de fleste andre). Er en verden der konstant tænker frem, ser frem, går frem, efter mål, statistikker, udseende og præstation – som i virkeligheden er MEGET lidt mig! 

Jeg har derfor brug for at stoppe op en gang imellem, se igennem forventningerne og tilbage til mig selv. Den jeg er og gerne vil være.

——————————–

Forløbet eller rettere dagen vi alle gik igennem var helt ens, og alligevel helt forskellig. Nogle græd en del undervejs, mens andre gik i frustration. Jeg selv, klarede det overraskende godt og roligt frem til tre kvarter inden vi skulle slutte. Dér blev min krop komplet urolig, det kløede alle steder og mit hoved føltes som en bombe der akkurat var eksploderet – Jeg var helt fyldt op, helt overstimuleret og helt vildt træt.

På vej hjem, efter 6 timer, ville jeg forkæle mig selv efter en, trods alt, ret vellykket dag. Jeg mødtes med en veninde på Nicecream, hvor vi fik en stor is. Det lykkedes mig ikke kun at spise min egen, men også halvdelen af hendes.

Læs også gerne: Ordet er dit – og giv din mening til kende

Ikke et særlig Mindfull moment i mit liv, må jeg nok tilstå, men alligvel meget ærligt. Jeg følte helt ro i krop og sind, bortset fra maven der var fyldt, men alligevel slog knuder på en mærkelig måde, knuder jeg forsøgte at løsne op med is, efterfulgt af mad, vand og alverdens andre ting, helt frem til en mavepine og en tur direkte på hoved i seng.

Ikke en særlig vild lørdag i mit liv, men en lærerig én af slagsen. Jeg synes helt ærligt det er skræmmende at nogle mennesker først mærker sig selv, efter at have været stille med sig selv i 6 timer. Hvorfor skal det være så svært? I en verden der konstant vokser og bliver klogere, virker det til at vi vokser væk fra os selv.

Rigtig god søndag

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ordet er dit