SÅDAN FÅR DU DIN MAKEUP TIL AT HOLDE LÆNGERE - Primer

EN UGE MED MODE, NYT HÅR OG ET LILLE TIP OM EN HJERTESAG.

samsøe samsør lang sort kjoleDenne uge har for en gangs skyld været meget stille med fashionweek, nyt hår, sygdom og en hjertesag – eller har den?
Ugen startede med en tur hos Palma salon, hvor jeg fik klippet spidser og tonet håret et par toner mørkere, så farveforskellen fra bund til spidser var mindre tydelige. I samme omgang planlagde vi, min frisør Emma og jeg, en konkurrence, som kommer på Instagram i næste uge ? Så følg med 😉nyt hår frisør palmaTirsdag var jeg med Karina forbi Fredensborg og tale med Camilla der står bag Body Mind company som sælger alt inden for yoga og spa udstyr fx en sofa med indbygget lysterapi, der skulle afhjælpe vinterdepressioner og stimulere chakraerne i kroppen ? meget spacy! Til jer der fulgte med på insta ? snap, var det også her det smukke Yogacenter lå. Nu var det desværre hverken yoga eller spa udstyr vi kom efter men i stedet brandet Lakshimi. Et nyt brand, her i Danmark, der er opbygget på baggrund af Ayurvedaens 3 grupper: Vata Pitta og Kapha. Man vælger altså produkter ud fra hvilken type man er indenfor Ayurveda, hvilket er en helt ny måde at tænke på. Ayurveda er ikke rigtig kommet til Danmark endnu, selvom det har eksisteret i årtusinder og er langt større i vores nabolande. Generelt er vi indenfor alt slags beauty (og mange andre ting) i DK virkelig langsomme. Så glæder mig ekstra meget til at teste Lakshmi produkterne og I bliver selvfølgelig de første til at vide hvad jeg synes!

kage og festResten af ugen er blevet brugt på Fashion week (ligesom alle andre bloggere) og desværre en del sygdom, jeg har været meget begrænset i løbet af ugen fordi jeg stadig bokser en del med min mave og IGEN har været enormt dårlig 😥 Det er MEGA frustrerende, især en uge som denne, hvor alt går stærkt! Så denne gang blev det kun til et par shows, små events og åbningen af Chateau Motel. Resten af tiden har jeg spenderet i sengen, eller med hovedet i toilettet – Næste år kan KUN blive bedre! mode Imorgen mandag starter jeg igen i skole, spørg mig lige om jeg er klar?!?! Er helt presset og glæder mig til at se hvordan jeg får det hele til at harmonere. Hvad med dig, starter du på noget ny?

Dulletip: FYI – Lige nu kører Matas en kampagne hvor der for hvert solgt Plaisir produkt går 10 kr. direkte til Hjerteforeningen. Så nu hvor du alligevel skal have en ny creme til kroppen, syntes jeg da lige at du skal smutte forbi Matas og støtte en god sag. Deres Body Butter har et højt indhold af Glycerin, shea butter og abrikoskerneolie, så du er faktisk garanteret bløde stænger!

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SÅDAN FÅR DU DIN MAKEUP TIL AT HOLDE LÆNGERE - Primer