KA-BROW

DISASTER DISTORTION

Processed with VSCO with hb1 presetSom altid havde jeg glædet mig til Distortion igen i år, en fest med god musik, hygge og en masse dans i gaderne. Dog endte festen meget brat efter kun tre timer måtte jeg simpelthen gå.

Vi var 6 tøser der havde planlagt at mødes i kødbyen for at loade op med god mad, inden festen skulle begynde. Efter at have ventet halvanden time på maden, blev vi enige om at det var tid til at gå videre mod Enghaveplads, stadig i festhumør.
Processed with VSCO with hb1 presetAllerede da vi træder ud af Kødbyen ser vi en flok drenge kaste fyldte øldåser efter en flaskesamler, som sprøjter op i hoved på ham, da han bukker sig ned for at samle dem op. Derfra går vi videre og møder 5 drenge oppe i et træ, der danser mens de brækker alle bladene og grenene af træet og forsøger at vælte træet. Flere forsøger at stoppe dem, fortælle at de skal gå ned fra træet, at det ikke er okay, nogen ender endda med at kaste vandballoner efter dem for at få dem ned ? men det er de ligeglade med. Efter selv at have stået rasende og fægtet med armene i 30 min for at få dem ned, beslutter vi at gå, en del mindre festglade.

Processed with VSCO with hb1 presetPå vej væk derfra kommer en ung fyr løbende mod os, han var netop væltet ned i glaskår på vejen der havde skåret 1/3 igennem hans hånd, vi forklarer ham selvfølgelig at han skal direkte på skadestuen ? hvilket jeg håber han kom. Efter det, en del mindre festglade, beslutter halvdelen at forlade ?festlighederne? og cykle hjem. Tilbage ved cyklerne, klar til at køre, stopper en kvinde pludselig op og begynder at stable cyklerne rundt om os, aggressivt oven på hinanden, hvor hun efterlader cyklerne og går videre.

SERI-FUCKING-ØST, hvad sker der for folk? Uanset fest eller ej, er det et utrolig stort sammenfald af unge mennesker, med så lidt respekt for omverdenen, naturen og hinanden.

Det kan godt være at jeg er blevet gammel, men jeg syntes simpelthen ikke det er i orden. Selvfølgelig gør man nogle dumme ting som teenager, men at handle så respektløst over for sin omverden og kun tænke på sig selv, gør mig meget nervøs for vores fælles fremtid.

Jeg håber at der bag de unge mennesker, sidder nogle forældre og skammer sig, det er deres ansvar at lære dem hvad det vil sige at ødelægge træerne, naturen og vores jord. Hvor ydmygende det må være at man som flaskesamler er nødsaget til at samle de dåser op der netop har ramt en og nu står og sprøjter op i ansigtet, fordi man ikke har råd til at lade være. Hvordan man skal respektere andre folks ting og vide at det ikke er okay at ødelægge dem!

PÅ trods af min historie, håber jeg at DU havde en fantastisk distortion. Jeg beklager mit negative indlæg, jeg har været meget i tvivl om det skulle op, da jeg som grundregel ikke vil bruge min tid på negativitet. Men jeg kunne simpelthen ikke lade være, da jeg syntes det er enormt vigtige at få fokus på og gjort noget ved.

Kærligst

N

Dulletip: Drik mindre, fest mere og pas på hinanden OGSÅ dem du ikke kender.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

KA-BROW