HVAD SÅ NU?

Ude godt, men hjemme bedst?!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetSå er jeg hjemme igen!

Det var MEGA ambivalent at lande i lufthavnen i går, på den ene side var jeg glad for at være hjemme og på den anden havde jeg helt vildt pres over at skulle hjem til der, hvor jeg sidst havde følt mig enormt stresset. Var super bange for at falde tilbage i stressen, bange for hvordan kroppen ville få det og enormt bange for hvad der nu skulle ske.

Foran opgangen begyndte jeg automatisk at holde på vejret og følte mig ret utilpas – det var sgu svært at komme hjem – især fordi min kæreste timen forinden var taget på job og først er hjemme igen søndag. Så pludselige var jeg faktisk helt alene også med følelsen.

Jeg brugte det meste af aftenen på at gøre rent, vaske tøj og handle ind, alle de ting der skal gøres og som samtidig kan skabe en ny frisk energi og start på næste uge.

Det bliver sindssygt spændende at se hvordan næste uge bliver, kan jeg bevare den ro jeg fandt på Grækenland? Kan jeg undgå at blive stresset? Husker jeg at trække vejret? Og hvordan bliver det at være sammen med kæresten igen efter vi har været  væk fra hinanden, bliver det mærkeligt at forene mig ?alene-energi? med en anden?

Det bliver spændende at finde ud af! Jeg aner det ærlig talt ikke.

Nu vil jeg forsøge at få lidt mere struktur over lejligheden med Mads & Monopolet i ørerne (yndlings) og derefter mødes med en af mine gode veninder til en god lang gåtur, med KAFFE!

Vi skrives

Kærligst

N

Dulletip: Når man ikke aner hvad der skal ske, hvordan det skal ske eller hvor man skal starte er det nogengange løsningen at starte i det små, et skridt af gangen. For mig skaber det tit et overblik at gøre rent, det virker som om at når jeg fysisk gør rent, fjermer jeg samtidig også noget overflødigt støj (tanker)  fra hoved og danner derved et bedre overblik bagefter. Hvad giver dig overblik? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HVAD SÅ NU?