Hormonel og uren hud - her er din hjælp!

For tre år siden..

bloggen fylder tre årDet er en ret speciel dag i dag, nemlig samme dag, for tre år siden, hvor jeg startede denne blog?!

F**K der er sket meget de sidste tre år, det er helt ufatteligt. Ikke kun på blog – fronten, men specielt for mig personligt. At være blogger og skrive om de mere personlige emner kræver også, at man aktivt forholder sig til- og arbejder med, sig selv hele tiden. Hvorfor de sidste tre år, især har betydet meget for mig på det personlige plan.

Det har uden tvivl været de mest lærerige og udviklende år af mit liv. Hvilket helt sikkert også har haft stor effekt på min mere spirituelle del og trangen til at ville lære mere, vide mere og arbejde tættere med andre mennesker.

For tre år siden startede bloggen, som en skønhedsblog, hvor fokus kun var på skønhedstips fra de 10 år jeg har arbejdet i skønhedsbranchen. Igennem årene har bloggen taget en anden drejning, med meget mere fokus på det holistiske univers, samt de mere personlige sider af mig.

Det er helt sikkert denne udvikling der gør, at jeg det sidste år har været selvstændig og lever af mit arbejde – mit brand. Ikke kun her på blog og instagram, men også på kampagner rundt om i verden, samt mit beauty nørderi i Go’ beautys magasiner det sidste år. Ej at forglemme mine nystartede Mentor sessioner, som også går vanvittig godt!

Læs også: Dig som helhed

Alt i alt, er jeg dybt taknemmelig for det jeg laver. At få lov til at lave så mange forskellige ting der ræsonnere fuldstændigt med den jeg ér, gør jeg kan leve af det jeg elsker. Det er jeg dybt taknemmelig for.

Dermed ikke sagt det er nemt, eller en dans på roser, for det er det langt fra, ordet ”nemt” tror jeg ganske enkelt ikke eksistere som selvstændig, det er ben hårdt! Alligevel kunne jeg ikke forestille mig at lave noget som helst andet i denne verden og så længe jeg har det sådan, så fortsætter jeg.

For at give dig et lidt dybere indblik i det at være selvstændig, i hvert fald for mig. Har jeg her lavet en liste over de 5 bedste og værste ting ved arbejdet. Det giver lidt stof til eftertanke :

Det positive:

1. Jeg vælger 100% selv, hvad jeg bruger min tid på og hvornår.
2. Jeg har mulighed for at udvikle og omforme min platform, som jeg lyster i takt med min egen udvikling.
3. Jeg kan arbejde i nattøj, hjemmefra og fra sengen på sygedage.
4. Jeg får mulighed for at møde en masse spændende og inspirerende mennesker i branchen og få nogle vilde oplevelser jeg ellers ikke ville få mulighed for.
5. Noget af det vigtigste for mig er klart, alle de mennesker jeg har mulighed for at tale til og hjælpe igennem mine medier. Det er dybest set derfor jeg gør det!

Det negative:

1. Jeg har aldrig fri og er altid bagud. Hvis man arbejder online er der altid arbejde der kan gøres, mails der skal besvares eller billeder der skal tages. Hvorfor det at have fri, ikke rigtig eksistere på samme måde som normen.
2. Ved at arbejde online og specielt igennem sin telefon, gør det at man konstant bliver distraheret af at være i nuet og i stedet skal dokumentere alt online. Det har uden tvivl gjort mig mere distræt og mere fraværende – hvilket på ingen måde er ideelt.
3. Det er enormt svært ikke at opveje sig selv og det materiale man sender ud i verden op mod, hvor mange likes eller læsere det får. Hvorfor det ikke altid er kvaliteten af indholdet, men mere hvor mange der har anerkendt det, der får værdi. Hvilket på alle måder er ret forskruet, tror dog det er svært at komme udenom.
4. Sidst men ikke mindst, ved jeg aldrig rigtigt hvor mange penge der kommer ind. Hvilket må siges også, at være en negativ side.

Tak til ALLE jer der følger med. I er grunden til jeg kan arbejde med det jeg elsker. Tak <3
Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hormonel og uren hud - her er din hjælp!