Som gud har skabt dig - beauty trend

Velkommen til den nye version af Nellenoell.dk

velkommen til den nye version af nellenoellSom du måske allerede har bemærket, har bloggen fået en lille make-over. Foruden jeg personligt selv trængte til noget nyt, at kigge på, har jeg også forsøgt at gøre bloggen mere overskuelig og nem at navigere i.

Menuen er derfor dér, hvor du vil finde de fleste forandringer. En del er blevet slettet og nyt er kommet til. Til fælles for dem alle, vises menuernes indlæg nu i billeder, så du nemt kan scrolle igennem.

Under ”Om Mig” er der kommet den meget efterspurgte mulighed, at du (meget snart) får mulighed for at booke mig til forskellige makeup/beauty konsultationer, brudemakeup og SoMe/brand sparring.

Fanen i sig selv er først helt på plads i start næste uge, men jeg ville alligevel lige introducere dig for den. Har du brug for min hjælp inden da, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig på nellenoell@gmail.com

Under ”Nelle Tanker” er nu kommet to nye faner: Den gode uge og Nelles brevkasse. Den gode uge siger sig selv, det er mit ugentlige mandagsindlæg over ugens højdepunkter, lidt tips og de små glæder i hverdagen.

Nelles Brevkasse er her hvor jeg fremover vil besvare dine spørgsmål. Flere af jer er nemlig super søde at skrive til mig med ønsker til indlæg, spørgsmål til produkter, anbefalelser osv.

Alle mulige spørgsmål, som jeg tænker endnu flere kunne få gavn af, hvorfor jeg fremover vil besvare dem her. Ligeså vel er du altid velkommen til at skrive dine spørgsmål til brevkassen på nellenoell@gmail.com Jeg skal selvfølgelig lige understrege at jeg ALTID spørger om lov inden noget kommer på bloggen. Sådan er det med alt herinde.

Så er der kommet en helt ny menu der hedder ”Mad”. Her vil du finde min samling af nemme, hurtige vegetariske madtips. Jeg laver primært alt min mad fra bunden og lever 98% som vegetar, hvorfor opskrifterne kommer til at bære præg af dette.

Det er altså de samme opskrifter jeg selv bruger og derfor også med samme temperament, hvor alt mere eller mindre er på øjemål ;0)

Til sidst, har jeg fjernet alt overflødigt på hovedsiden og i stedet indsat de 7 mest ”Populære indlæg” fra måneden. Så er du sikker på ikke at gå glip af noget!

Jeg håber inderligt du kan lide det nye udseende og har lyst til at kigge lidt rundt. Har du tips til ændringer eller positivt feedback er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet herunder.

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Som gud har skabt dig - beauty trend