Den gode uge med Darth vader og ferieeventyr

Som gud har skabt dig – beauty trend

som gud har skabt dig beauty trends 2017Ikke kun når vi taler om kropspositivisme og bikini-krop – er det naturlige “som gud har skabt dig” på vej tilbage som beauty trend.

Hvis man kigger på de nye beauty-tendenser, er den holistiske helhed du-er-lækker-præcis-som-du-er virkelig på vej ind. En helhed i udtryk, form og farver. Hvor det perfekte er blevet umoderne og det naturlige og individuelle er blevet en ny beauty trend.

Endelig- hvis du spørger mig!

Med andre ord er den kendte conture, nu erstattet af naturlig glød. Den meget dækkede hud, har fået sin naturlighed tilbage og i stedet for, at vi alle skal ligne hinanden er individualismen sparket ind. Halleluja!

som gud har skabt dig beauty trends 2017

Det såkaldte No makeup makeup look er tilbage, hvor ”less i s more”. Vi må gerne se den uperfekte hud skinne igennem, med fregner og rødmefordi det er en del af dig, præcis som du er!

Fokus er derfor ikke længere på at dække til, men i stedet vise hvordan gud har skabt dig. På sundeste vis. En tendens jeg personligt er fan af. Hvor overfladen er mindre relevant, men naturlighed endelig har fået magten. Holistisk sundhed har derfor også fået et nyt indspark i takt med en naturlig hud, kræver det for de fleste også en oprigtig sundhed indefra.

som gud har skabt dig beauty trends 2017

Til dig der gerne vil i gang, er her tre basale og sunde tips du kan starte med. Sundhed er jo mange ting, specielt det psykiske aspekt i form af selvkærlighed er vigtigt. Men her er lidt hurtigere og nemme af slagsen:

Vand, intet nyt der, men stadig ligeså vigtig! 2-3 L dagligt giver en glansfuld og frisk hud.

Beskyttelse, gode vegetabilske olier indefra er essentielt for en optimal beskyttelse af huden. Hørfrø er rig på Omega 3 og derfor et godt boost indefra.

Grøn te, gerne udskiftet med din daglige kaffe. Grøn te er fyldt med antioxidanter der er det mest optimale du kan give din hud i kampen mod de frie radikaler fra forurening, sprøjtemidler stress og meget andet. Der er faktisk intet dårligt at sige om grøn te, nu mere koncentreret mængde – nu  flere gavnlige egenskaber opnår du.

Dulletip: Prøv at droppe sammenligninger, uanset om det er de flotte eller grimme kan ingen hamle op med netop dét du har!

Få flere tips på min:

Instagram

Facebook

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge med Darth vader og ferieeventyr