Årets vigtigeste hudpleje til din hud er levende

Status over første måned som selvstændig

selvstændig blogger nelle noell nelle noel skønhedsblogger status over første måned som selvstændigSå er der gået en måned, og lidt til, siden jeg startede som selvstændig. Jeg har fået utrolig mange spørgsmål til processen, min økonomi og hvordan første måned har været

Spørgsmål jeg er sikker på der er flere som godt kunne være interesserede i. Jeg har forsøgt at besvare de fleste i indlægget her, har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at skrive 🙂  

Første måned som selvstændig har været ret hård, udfordrende, men også vildt givende. Jeg lære hele tiden noget nyt, nyt jeg skal forholde mig til, nyt jeg ikke vidste og især nye ting jeg skal sætte mig ind i. De fleste dage er hjernen godt fyldt, tankerne køre konstant og nye ideer kommer til.

Hvis man måler succes i økonomi, går det også okay. Jeg har tjent flere penge end forventet, men der er stadig lang vej før det bliver rigtig sjovt.

Jeg har dog gjort mit forarbejde godt, så jeg både har penge på kontoen til det værste underskud samt fjernet alle overflødige omkostninger. Hvorfor det derfor ikke er altafgørende med økonomien lige nu.

Det har fra start været vigtigt for mig ikke at være nødsaget til at sige ja til samarbejder, jeg normalt ikke ville arbejde med. Ingen tvivl om at det hele nok ville være nemmere hvis jeg gjorde, men det ville samtidig også ødelægge min troværdighed og dén er det vigtigste jeg har! Så må det andet tage den tid det tager og nyt tøj vente.

Den sværeste udfordring er helt klart at holde fri, helt væk fra blog, makeup, IG og youtube. Det er VIRKELIG svært og noget jeg skal lære at administrere, før det hele kan harmonere. Men jeg øver mig!

I det store hele er første måned altså gået rigtig godt!

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Årets vigtigeste hudpleje til din hud er levende