Ystad guide

Mascara tip også til dig med vippeekstensions

mascara til vippeekstensions, vegansk mascara til dig med vippeekstensions vippeextensions vippe ektensions

Billedet er kopieret fra Beccacosmetics.com

Som du måske har læst, har jeg tidligere søgt efter testpersoner til bloggen. Nogen med andre erfaringer, hudtype og behov end mig. Ganske enkelt for at kunne informere DIG bedst muligt i denne beauty jungle.

Ret heldigt, blev jeg væltet omkuld med søde henvendelser fra kvinder der ønskede at blive en del af ”test-panelet”. Ud af de mange henvendelser, har jeg nu fundet tre, jeg mener kan noget helt andet end jeg selv.

Derfor vil jeg i dag præsentere dig for den første: Isadora på 29 år, der pt er på barsel og elsker at bruge denne tid flittigt på at købe sig fattig i alverdens beauty-produkter (god undskyldning ;0) ). Som ung døjede hun en del med akne-uren-hud, men har i dag en kombineret – sensitiv hudtype. Jeg håber i vil tage godt imod hende, her er hendes første indlæg:

Indeholder reklame links!

Du kender sikkert alt for godt de mascara der drysser? Dem der efterlader mørke render under øjnene?

Frygt ej ladies! Der findes en mascara som ikke blot er god til hverdag men også et godt mascara-tip til dig med vippeekstensions, der kun ønsker fylde på de underste vipper.

vegansk mascara til dig med vippeekstensions vippeextensions vippe ektensions

Siden første gang jeg prøvede denne mascara, har jeg ikke kunne slippe den igen. Den er blevet en fast del af mit daglige beauty-ritual! Det er selvfølgelig :Volumen Serum Mascara fra Gosh, måske kender du den allerede?

Læs også: Mascaraen til netop dit behov

Ikke nok med at den er parfume og parabene fri, så er den også fuldstændig fantastisk, også til dig med vippeekstensions. Dens børstehoved har to sider, en med brede takker og en med korte takker hvilket gør at man selv kan justere hvilken fylde man ønsker på vipperne.

Siden med de korte takker er til dem der ønsker et naturligt look eller i forvejen har vippeekstensions og blot ønsker lidt fylde på de nederste vipper. Modsat side, med de brede takker, giver godt med volumen og er, efter min mening, perfekt til hverdag.

Foruden at være en skøn mascara i sig selv, indeholder mascaraen også et let serum der plejer vipperne med mælkebøtte ekstrakt, rig på A-vitamin B-, C- og D-vitamin OG SÅ ER DEN VEGANSK!

Jeg er vild med den og slet ikke i tvivl om at du vil synes det samme! Også til den nette sum af 160,- så kan man da ikke gå helt galt i byen 😉

Hilsen

Isadora

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ystad guide