Ayurvediske tips til at køle ned om sommeren

10 ting der gør mig glad (og måske også dig)

glæde i livet 10 ting der gør mig glad

I perioder, hvor glæden kan være svær at finde, dem oplever vi vist alle en gang imellem, kan det være guld værd at vide præcis hvad der gør DIG glad!

Derfor er jeg begyndt at lave lister over de ting der gør mig glad, samt de ting der dræner mig. Det lyder måske…. men kan være guld værd midt i kaos, hvor hjernen er gået i stå og man har brug for et godt tip til at komme videre. Her er denne liste uundværlig.

Du kan bruge listen i din dagligdag til at få konkretiseret hvad der er godt og skidt for dig. Hvor du bruger unødig energi eller generelt for mere glæde i livet. Listen er faktisk god uanset, hvordan du vælger at bruge den. Ganske enkelt fordi det er dig der laver den og den rent praktisk er helt konkret og kan tages i brug med det samme.

Personligt har jeg den hængende i mit køkken, så jeg tit ser og bliver mindet om, hvad der giver mig energi. Så jeg kan sørge for at få mere af dette i mit liv. Andre bruger den mere konkret ved at udvælge 1 ting om dagen de vil arbejde på at få mere af og 1 ting de vil arbejde på at få mindre af og derfra arbejder videre ned på listen.

Så er der dem, som bruger den som et pejlemærke på, hvad der har gjort de er i dårligt humør. Der findes ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, så længe listen giver mening.

Læs også: Hvordan du får flow i livet

For at hjælpe dig lidt i gang er der her 10 ting, som kan gøre mig rigtig glad. Nogle små andre lidt større. Forhåbentlig alle nogen der kan inspirere dig:

1. Blomster! Ja det er et nemt kneb, men det virker sgu. Farverige blomster er bare altid noget der kan give mig et spil på læben og bringe ny energi ind i mit hjem. Elsker blomster.

2. Zoneterapi og massage. Alle former for kærlighed og omsorg for kroppen er jeg kæmpe fan af.

3. Spiritualitet – Alle måder hvorpå jeg kan dyrke min spiritualitet og komme i dybere kontakt med mig selv er altid en vinder.

4. Naturen. Ligesom farverige blomster er det at være i naturen også som balsam for min sjæl.

5. 90’er musik. Egentlig kan det være alle former for god musik, men specielt 90’erne er jeg opvokset i og bringer altid gode minder frem.

6. Kreativitet. At være kreativ og skabe noget gør mig altid glad.

7. En rolig morgen. En rolig morgen er for mig essentielt for resten af min dag, hvorfor jeg prioritere dette hver morgen, med faste morgenrutiner. Du kan læse mere om mine morgenrutiner her:En god morgen

8. Gode venner. Der er ikke meget en god snak med venner og veninder ikke kan klare. Er jeg i super dårligt humør hjælper det oftest, at ringe eller mødes med en god ven/veninde.

9. Et rent hjem. Igen meget praktisk, men roder mit hjem, roder mit sind også. Derfor rydder jeg stort set altid op og sortere ud, hvis jeg har en dårlig dag eller jeg mangler klarhed. Måske du kender det selv?

10. Alene-tid. Jeg kan godt blive i rigtig dårligt humør, hvis jeg er sammen med mange mennesker i længere tid af gangen. Eller min kalender er fyldt med møder. Jeg har enormt meget brug for at være alene, hvor jeg kan lade op og ikke forholde mig til andre end mig selv.

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

3 kommentarer

 • Det er dejligt du vil dele det, der gør dig glad med os. Nogle gange trænger man til at tænke på glæderne vil livet. Jeg glæder mig til at læse endnu mere fra din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Tak for god inspiration 🙂 Kan genkende langt de fleste af punkterne. Bl.a. det med et rent hjem – det virker logisk set fjollet på mig, men jeg oplever alligevel gang på gang hvordan det lige løfter energien! Og som du også skriver i et af dine andre indlæg, så giver det ligesom plads til, at kreativiteten kommer frem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Josefine,

   Haha, JA! Meget af det virker ret ulogisk, men alligevel virker det (hvilket jo er det vigtigeste). Jeg er glad for du kunne bruge indlægget.

   Rigtig god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ayurvediske tips til at køle ned om sommeren