Time Out

Inspiration til sommerens nye makeup tendenser

sommer makeup inspiration falske fregner tegn fregner sommertrends tips til makeuppen Selvom vejret ikke siger sommer, står det i kalenderen og derfor blevet tid til at kigge lidt på makeuppen. Bestemt to nye sommertendenser, vil jeg have ekstra fokus på, samt give dig tips til hvordan du nemt kan implementere de nye makeup tendenser til din hverdagsmakeup.

Indeholder reklame links.

Først er der den klassiske fejl, som altid ses i overgangsperioderne. Når man har fået lidt sommer-farve, men stadig bruger sin foundation fra i vinters. Du ved spøgelsestendensen?

Du kan læse flere tips HER

Medmindre du bruger en SPF 50 hele året rundt, plus solhat. Er det altså på tide at investere i en sommer base.sommer makeup inspiration falske fregner tegn fregner sommertrends tips til makeuppen

Så du både har en lys til vinteren og mørkere til sommer. I overgangsfasen (som vejret er lige nu) kan du så blande lidt af den mørke base med den lyse for at opnå præcis den hudfarve du er nu. På den måde kan du justere og blande farverne så de passer perfekt til din kulør.

I sommerperioderne anbefaler jeg en let base, som BB cream eller farvet dagcreme:

Pudderdåserne, Alt i en beskyttelse med SPF 40

Nude By nature, BB Cream

INIKA organic, BB Cream foundation 

Når basen er på plads, kan du, hvis du vil, tilføre lidt fregner til huden. Fregner er en af de store makeup-tendenser i år, så medmindre du selv er heldig at have dem. Kan de nemt ”fakes” med en brun kohl eller øjenbrynsblyant.sommer makeup inspiration falske fregner tegn fregner sommertrends tips til makeuppen

Du skal blot duppe små prikker fra næsen og ud mod kindbenene, samme sted, som de heldige får fregner, og lyset naturligt vil ramme. Antal af prikker (fregner) er helt op til dig, når de er duppet på, kan du med en finger eller fugtig beautyblender forsigtigt blende dem ud, så de bliver lidt utydelige – og mere naturlige. 

Jeg bruger denne HER

En anden makeup tendens er friske sommerlæber, orange, pink og lyse bærfarver – er altid et hit og en super nem måde at friske dit look op. Har du smalle læber, så gå gerne efter en lidt lysere farver, modsat de store læber der sagtens kan tåle lidt pang og mere pigmenterede farver. Hvis du spørger mig.

sommer makeup inspiration falske fregner tegn fregner sommertrends tips til makeuppen

Lipglossen er virkelig også en tendens der er på vej tilbage. Så udnyt den gerne :0)

Jeg anbefaler: 

Benefit, they’re Real Double The Lip (farve: Flame Game, også den jeg har på billederne)

GOSH, Liquid Matte Lips (farve: Nougat Crisp)

Too Faced, Lip Injection (farve: Milkshake)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Time Out