Marts Favoritter

De eneste 5 blogs, jeg følger

5 blogs du skal følge beautyspace rockpaperdresses nelle noell danica chloe sustain dailyNu kan jeg jo lige så godt starte med at være helt ærlig…

Jeg følger ikke selv særlig mange blogs!

Jeps, I said it!

Jo, jo.. man burde nok gøre det, få noget ekstra inspiration om end et indblik i andres liv, der måske kunne resultere i refleksion over ens eget.. Det er jo trods alt det jeg selv forsøger på, eller.. Så igen.. Bruger jeg i forvejen halvdelen af min dag foran skærmen, så når jeg har fri, vil jeg bare gerne kigge ud og op fra skærmen.

Men når jeg så alligevel spendere min fritid på at snuse blogs er det fordi de virkelig giver mig noget ekstra til min hverdag. Måske du kender det? Jeg håber i hvert fald at kunne inspirere sig med de eneste 5 blogs, jeg følger. 

DanicaChloe Hun er helt sin egen, både på bloggen og In real life! Hun er ærlig, reel og blogger om emner man kan relatere til. Emner om hverdagslivet med familie, op og nedture tanker og refleksioner. Specielt hendes søndagsbekendelser, er SÅ fine og absolut et besøg værd.

Rockpaperdresses En anden blogger som du måske allerede kender? Hun er pudsigt nok ret ny for mig, men gammel i gårde indenfor blogland (og radio). Jeg er ret vild med hendes fine, finurlige blog, der omhandler alt fra hverdag til fertilitet. Hun er helt ærlig ind til benet, om følelser vi alle går med og formår at beskrive dem på fineste vis. Især hendes insta story, bringer altid et smil på læben.

Sustaindaily Er et bæredygtigt og minimalistisk forum, hvor du kan læse en masse om bæredygtighed og Simple Living, på forskellig vis. Bloggen eller måske rettere sitet, tager udgangspunkt i de små ting du kan ændre i hverdagen, uden det kræver det store. En meget essentiel og inspirerende blog for dig, der vil gøre en forskel og vide mere.

Beautyspace Hvis man er lidt af en beauty-nørd, der gerne vil vide alt om ingredienser, de nyeste produkter og tendenser. Er det denne blog du skal følge. Anette er virkelig en Bosslady indenfor sit felt, hun er knivskarp og har en viden som ingen andre. Jeg bukker mig ydmygt i støvet for hendes vidensbank og bloggen er derfor også blevet en fast go-to, når jeg er i tvivl om et produkt. Foruden bloggen er hun simpelthen så sød i virkeligheden, selvom jeg ved hvert et møde stadig er helt startstrucked og en anelse akavet.

Tamirajarrel  En engelsk blog, Youtuber og Instagrammer – hende her kan det hele! Jeg knuselsker hendes minimalistiske univers, hvor der er fyldt med bandeord, ærlige meninger og en helt speciel casual feeling over alt hvad hun laver. Både billeder og film er noget af det mest æstetiske, jeg har set og giver en lyst til at kigge med i flere timer. Kæmpe Fan!

Det var mine anbefalinger, har du selv en god anbefaling til inspirerende blogs, håber jeg du vil dele den med mig i kommentarfeltet 🙂

Rigtig god påske:)

Kærligst
N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Marts Favoritter