Tingsliggørelse af mennesker - stop det!

Marts Favoritter

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balmSå er det vist tid til at kigge på mine marts favoritter. Et indlæg der har ventet lidt på sig, da jeg midt i måneden fik nogle allergiudbrud og derfor måtte ændre produkter og strategi!

De her produkter har heldigvis ikke sat nogle allergener i gang, tværtimod har jeg haft fokus på at dulme min sensitive hud med lidt ekstra L.O.V.E

Indeholder reklame-links

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balm

SPF all day

Solen har heldigvis været gavmild med sine solstråler, hvorfor jeg straks er hoppet i SPF- beskyttelse. Jeg ved der er nogle der bruger SPF hele året, jeg personligt tror ikke på det og bruger det derfor kun i forår/sommerperioderne.

Den nye ’Hydrabio fra Bioderma, har gjort det nemmere end nogensinde før! En kombineret fugtmist med SPF – er intet mindre end GENIALT! Den kan bruges ovenpå og under makeuppen, i løbet af dagen som beskyttelse og/eller ekstra fugt. Ligger en ikke-fedtende mist på huden. Genialt, sagde jeg! 😉

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balm

Mælkesyrebakterier er altid en god idé

Da min hud er lidt turbulent ovenpå et allergiudsving, har jeg valgt at starte op på mælkesyrebakterier igen. Jeg supplere med mælkesyrebakterier det meste af året, da de gør en stor forskel for min fordøjelse og hud. De her Derma + Plus mælkesyrebakterier fra Duolac er dog helt nye for mig. De er i pulverform, smager af vanilje (lidt sjovt?!) og skulle efter sigende være specielt egnet til sensitiv hud.

Jeg er endnu ikke helt overbevist, men giver det tre måneder, så jeg for alvor kan se om de har gjort en forskel. Nogle af jer der har prøvet dem? Så smid gerne en kommentar i kommentarfeltet 

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balm

Manuka honning
Som de fleste nok har hørt er manuka honning fantastisk til at heale og berolige huden. Hvilket jeg specielt har haft brug for! Desværre er ren manuka honning også langt fra til at betale, hvorfor jeg i stedet har prøvet Antipodes Aura manuka honey mask.

Jeg har nu prøvet den tre/fire gange og er ret begejstret! Manuka er markeret som anden ingrediens på ingredienslisten, sammen med andre nærende (og veganske) ingredienser for huden – jeg fan af! Generelt er Antipodes på tin top liste, du kan læse om andre yndlings derfra Her.

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balm

Hamp på læberne

Overgangen fra kulde til sol kan godt være ret hård for læberne. De har tendens til at sprække og blive knastørre (i hvert fald mine). En ny favorit har derfor været denne lip balm, der er rig på omega 3 og 9 fra Hamp. Den blødgør læberne uden at fedte og er 100% naturlig.

Så skal du heller ikke skal bekymre dig over hvad du ”synker” i løbet af dagen. En absolut blivende favorit herfra!

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balm

Less Is more

Sidst men ikke mindst, har der sneget sig noget helt nyt ind i mit univers. En Revlon foundation stick! Egentlig siger jeg foundation, men jeg har brugt den som contour stick(?!?). Ikke på den dér Kim-coutour måde, men som en helt naturlig og langtidsholdbar contour.

Jeg er ret blown away over dens naturlige finish, som har harmoneret ret godt, med min minimalistiske makeup de sidste par uger. Less is more, især når huden flipper ud 😉

marts favoritter mælkesyrebakterier antipodes aura manuka mask revlon photo ready stick Bioderma spa 30 madera Hemp lip balm

Lad mig endelig høre hvad dine favoritter har været:)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tingsliggørelse af mennesker - stop det!