Min virkelighed lige nu..

Livet er her og NU

livet er her og nu nelle noell nelle tanker blå baggrund glyptoteketFørst, tusind trillioner af tak til alle jer der har skrevet og sendt kærlighed til lille Emma og jeg. Det betyder mere end i aner. <3

Efter 3 dage i helvede, kom Emma hjem fredag aften. Lægerne konstaterede at hun heldigvis ikke havde en tumor som først forventet. Dog en alvorlig nyreskade, som trods alt er bedre, men alligevel heller ikke helt godt. Hun skal derfor resten af hendes dage leve på nyrekost, medicin og jævnligt indlæggelser.

Læs indlægget om Emma her.

Om 14 dage skal vi derfor tilbage på hospitalet, for at måle hendes nyreværdier og se hvor meget kost og medicin alene kan gøre, for derfra at kunne lægge en plan om fremtiden. I bedste tilfælde skal hun kun indlægges 1-2 dage om året i værste 1 gang om måneden. Hvis sidst nævnte er gældende skal vi selvfølgelig overveje om en aflivning er det bedste for hende.

Ifølge lægerne er der mange katte der får nyreskader i en sen alder, det vides ikke hvorfor og kan derfor heller ikke kureres, men afhængig af omfanget kan katte leve næsten et fuldt liv uden yderligere påvirkninger, mens det for andre bliver kortvarigt.

img_9963

Jeg håber selvfølgelig hun lever for evigt, eller i hvert fald så lang tid som muligt. Hvis altså det kan gøres uden hun lider overlast.

De sidste dage har virkelig været hårde. Det er så småt begyndt at gå op for mig at livet er her og nu, det er ikke i morgen, var ikke i går og heller ikke om en time, men her og NU. Du ved ikke hvad der sker om lidt og du kan ikke ændre på i går. Så det er med at nyde hvad der er lige nu.

Hele lørdag aften og resten af denne søndag bliver derfor spenderet hjemme, under dynen med Emma og en masse kærlighed. Ingen ved hvor længe jeg får lov at beholde hende.

Jeg håber din søndag er fin på alle livets måder.

 

Kærligst

N

2 kommentarer

 • Nikita

  Åh hvor forfærdeligt! Havde selv en kat der blev aflivet i september pga en blodsygdom. Hun blev 7 år. 4 år op til havde hun udslæt, fik speciel kost, fik taget en masse tests og medicin dagligt. Så kender alt til den slags problemer. Håber i kommer igennem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Puha Nikita,
   Det lyder virkelig heller ikke som en rar oplevelse 🙁
   Det startede også med udslet hos Emma og nu en nyreskade. Får nok ikke lov at beholde hende de næste 8 år som forventet, men hvis jeg bare har et par år igen, er det ok.
   Tak for dine søde ord – det håber jeg virkelig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min virkelighed lige nu..