HYGGELÆSNING

7 TIPS TIL AT HOLDE HÅRET SUNDT, ÅRET RUNDT


nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund, chrichriEt sundt og velplejet hår kan gøre en verden til forskel for en god udstråling. Jeg vil faktisk vove den påstand, at et smukt hår er vigtigere end en god makeup, man kan i hvert fald slippe afsted med mere, når håret spiller. Selv er jeg ikke god til at dulle håret op. Jeg øver mig stadig i at blive bedre – og der er plads til forbedringer 😉

Heldigvis har jeg fundet frem til produkter og tips, der hjælper mig godt på vej, i både styling og pleje. Lad os bare kalde dem hvad de er – idiotsikre! Også nu, hvor du måske skal på ferie, eller befinder dig herhjemme i det danske (omskiftelige- primært med nedbør) sommervejr!
Er der 7 tips til at holde håret sundt, året rundt (JEP! det rimer! 🙂 )

1. Hårvask
At vaske håret så lidt som muligt, max 2 gange om ugen. Det kræver tilvænning, men er tiden værd og kan især mærkes på håret der bliver mere glansfulgt og mindre slidt.nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund,

Jeg anbefaler: Sard Balancing shampoo, 300 ml 165 kr. Rudolph Care herbal mint shampoo, 50 ml. 225 kr.

2. Tørshampoo
Imellem hårvask består jeg 80% af tørshampoo og 20% af saltvandsspray, begge sørger for at
håret ikke fedter, giver volumen og gør at jeg kan nøjes med at vaske hår en gang om ugen.

nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund,

Jeg anbefaler: Sachajuan Ocean mist, 250 ml 150 kr. CoLab dry shampoo, 200 ml 75 kr.

3. “Hovedrengøring”
Når håret skal vaskes, så vask det gerne 2 gange i træk, mange oplever ubalancer i hovedbunden fordi de ikke får vasket den fri fra snavs og stylingprodukter. Nogle gange kan man godt have brug for en ?hovedrengøring? i hovedbunden og her anbefaler jeg Natura Siberica scalp scrub til 55 kr. der afbalancerer talgproduktionen, forebygger skæl og renser hovedbunden grundigt til bunds.

nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund,
4.Varmebeskyttelse
Brug aldrig glatte/krøllejern på vådt eller fugtigt hår og brug ALTID et varmebeskyttende produkt inden, gerne kombineret med en hårolie inden og efter.

nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund,

Jeg anbefaler: Organic Hairspa Argan Elixir, 188 kr. Nærmeste forhandler oplyses på: 57660300.
5. Hårkur!
Brug gerne en hårkur hver gang du vasker håret, da jeg selv vasker det en gang om ugen bruger jeg derfor også altid en hårkur efter – og det gør virkelig en stor forskel.

nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund,
Jeg anbefaler: BJÖRN AXÉN Deep Conditioner 185 ml. 170 kr. Maria Nila Colour Masque 250 ml 219 kr.

6. Glattejern/krøllejern
Bruger du tit glattejern eller krøllejern så sørg for at alliere dig med et i god kvalitet og med indbygget varmebeskyttelse, der ikke slider unødvendigt på håret. Kvaliteten gør en stor forskel for holdbarhed – hvor tit du behøver glatte/krølle det – hvilket medfører til mindre slid på håret. GHD?s platinum udgave, har gjort en verden til forskel for mig, det er nemt at styre, håret føles ikke tørt efter brug og resultatet holder længere end jeg har oplevet tidligere.

nelle noell tørshampoo sundt hår, hår, friskt hår, shampoo, styling, hårkur, hovedbund,
7. Vækstbetingelser
Hvis du ønsker et stærkere og sundere hår, kommer det ligesom alt andet i livet – indefra. Hvis du mangler næringsstoffer, vitaminer og mineraler, er dehydreret eller stresset kan det vise sig i form af tyndt, skrøbeligt hår der let knækker eller decideret hårtab. Via kosten kan du nære håret og sørge for de bedste vækstbetingelser. Fede fisk rig på Omega 3 fedtsyrer, mørkegrønne grøntsager, æg, nødder, bønner og fuldkort er alle rige på vitaminer og mineraler og antioxidanter. Eller gennem tilskud af B- vitamin, silicium, zink og Omega 3, får du de bedste vilkår.

Dulletip: Såvel som solbadning ikke er sundt for huden er det samme gældende for dit hår. Brug derfor UV beskyttelse i håret, ved høj sol og evt. solhat ved længerevarende solbadning.

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig her eller via Instagram @nellenoell. Dette indlæg er tidligere skrevet på CHRICHRI.dk Se det HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HYGGELÆSNING