September for et år siden

Billige tips til efterårshåret

hår, efterårshår, hårtipsEfteråret er over os, og det betyder ikke kun lækre sweaters, en god bog, te og tæppe i sofaen samt lange gåture i skoven – det betyder også nye hårplejevaner!

reklamelinks_nelle

Væk med slidte spidser, falmede hårfarver og ind med nærende shampooer, masker og olier, da håret godt kan være lidt medtaget efter sommerens aktive udendørsliv. Efteråret er også det rette tidspunkt til at reparere og få rettet op på farverne i håret.

For at få den bedste pleje til dit hår skal du gå efter hårprodukter til din aktuelle hårtype. Er du i tvivl om din hårtype, så er jeg sikker på, at din frisør gerne vil hjælpe dig med råd og vejledning.

Husk på, jo mere du farver, føntørrer, glatter og krøller dit hår, jo mere pleje og beskyttelse har dit hår brug for. Brug gerne olier og masker om natten, så de plejende egenskaber kan arbejde i løbet af natten og komme til udtryk i form af et lækkert og velplejet hår.

Hårpleje på budget
Er dit hår tørt og livløst kan jeg anbefale Renewing + argan oil of morocco shampoo og balsam. Et duftende hårplejesæt som er utrolig plejende med E-vitamin og antioxidanter. Hvert hårstrå efterlades med glans og blødhed. Argan olie beskytter håret mod slitage og ved styling med varme. Kan bruges dagligt eller efter behov.

hår, efterårshår, hårtips

Læs også: Efterårshår

Hjælp til fint hår.

Har du et fint hår som mangler volume, fugt og glans, så er Percy & Reed SMOOTH SEALED & SENSATIONAL VOLUMISING NO OIL OIL – lige et produkt for dig.

Det er et vandbaseret hårprodukt, der ikke efterlader håret fedtet eller tungt. Af aktive ingredienser hjælper vitamin B5 med at nære, styrke og reparere dit hår.

Produktet kan bruges både i håndklædetørt og tørt hår: Håret bliver let at rede igenne, flot blankt og med fylde ude, at det på nogen måde føles som om, at jeg har en masse produkt i (håret er også let at sætte dagen efter).

Synes du dit fine hår har tendens til at være tørt eller statisk kan du også vælge at tage nogle dråber og påføre det i tørt hår – det vil få hårstråene til at lægge sig ned samtidig med, at det vil give dit hår fugt og glans.  Et godt produkt til fint hår i alle længder.

hår, efterårshår, hårtips

Hattehår: 

Et sidste tip er til dig der føler din hovedbund konstant er fedtet og håret flat. Prøv at miks en 1/3 æbleeddike (vidundermiddel) med vand og skyl håret (specielt hovedbunden) med det i forbindelse med hårvask. Det er et ret nemt og meget effektivt tip.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

September for et år siden