Behandlingsforløb mod hårtab

Nemt tip til frisk lemonade og ingefærshots på under 2 minutter – hele året rundt

frisk lemonade uden sukker ingefærshot på to minutter Her finder du et nemt tip til sukkerfri frisk lemonade eller ingefærshots, på under 2 minutter! Uanset om du har travlt en morgen, skal på picnic eller blot vil spare tid i længden – er dette tip til dig!

frisk lemonade uden sukker ingefærshot på to minutterVi vil vist alle gerne leve sundere, med mere grønt i hverdagen og mindre sukker, men tid får vi ikke mere af, hvorfor det sunde også gerne skal være noget der går stærkt! Med dette tip, får du friskpresset juice indenfor få minutter, som har bevaret alle de gode næringsstoffer og er SUPER nemme at mikse på kryds og tværs – minus rengøring af juicer efterfølgende!

frisk lemonade uden sukker ingefærshot på to minutter

Jeg bruger dette tip året rundt, så jeg altid har et skud antioxidanter liggende på køl, uanset sommer eller vinter.

  • Hvad skal du bruge:
  • Isterning beholder
  • Citron, ingefær, lime eller mynte
  • Danskvand eller Sodastream
  • En Juicer

Hvordan gør du:

  • Du presser citron, lime og/eller ren ingefær/mynte på din juicer, hver for sig – til saft.
  • Mikser de forskellige safter som du lyster, eller enkeltvis, ned i isterningbeholderen og sætter dem i fryseren i et par timer, til de er blevet til isterninger. På den måde har du altid frisk juice på køl – smart ikke ;0)

Jeg plejer gerne at juice en del af gangen, så jeg har til lang tid, og undgår for meget rengøring på sigt ;0). frisk lemonade uden sukker ingefærshot på to minutter

Lemonade:

Tilsæt 2-3 isterninger i et glas kold danskvand og vent 5 minutter til de er opløst, pynt evt. med frisk mynte, appelsin eller lime – så har du en helt frisk lemonade! Ønsker du en sødere version, kan du tilsætte lidt honning eller sirup.

Ingefærshots:

Put en isterning i et glas vand eller alene og vent til den er opløst, så har du et helt frisk ingefærshots klar. Maks 2 minutter.

frisk lemonade uden sukker ingefærshot på to minutter

Dulletip: Du kan lige nu vinde Sodastreams nyeste maskine “Spirit”, på min instagram, ved at skrive hvilket indlæg du synes har været bedst. Find konkurrencen HER

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Behandlingsforløb mod hårtab