Kunsten at mærke.

Hyldest til franske produkter.

Ovenpå en weekend med.. lad os kalde det ? følelserne ude på tøjet ?. Har jeg besluttet at HYLDE franskmændene for deres gode smag.

Frankrig og dertil skønne Paris er uden tvivl en af verdens mest æstetiske steder på kloden, det ses på tøjet, bygningerne og især deres produkter. De er enkle, elegante og virkelig luksuriøse. Jeg er vild med det!

Nogle af de produkter der fylder min hylde er:

Paris Beauty

Kérastase Beautifying Oil Conditioner.
En Melt-in balsam, der har til formål at nære og detangle ( også kaldet Anti-Frizz) håret. Ligesom resten af ? Elixir Ultime ? serien er denne balsam, baseret på Oléo-Complexe, der er en kombination af 4 olier fra: majsspire, pracaxi, argan – og kamelia. Jeg bruger den som en lille kur i håret efter shampoo – lader den sidde 3 min og skyller ud. Den er skøn fordi den efterlader mit hår let, blødt og dufter himmelsk.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

YSL Dark Circle Corrector.

Denne øjencreme kan modsat mange andre øjencremer både bruges under og over øjet – uden at svie. Det siges at den over tid reducere mørke render og hævelser rundt øjet – det med de mørke render, har jeg desværre ikke selv oplevet en permanent effekt af, men der er ingen tvivl om at den lysner øjenomgivelserne og mindsker hævelser. Cremen er let og absorberes hurtigt, hvilket er et mega plus så man ikke skal vente for længe med foundation. I perioder har jeg kunne nøjes med denne, alene, til at dække mine mørke render, Hvilket er RET optimalt – Less is more!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Coco Noir Chanel
eau de parfum

Her kommer jeg nok lidt til kort! Helt generelt er jeg ikke til stærke dufte og går sjældent med parfume. Jeg ? nøjes ? med duftene fra det jeg har i håret, på huden eller 3-4 nøje udvalgte dufte i skabet, som jeg kun ved specielle lejligheder bruger. Derfor vil jeg gerne passe på med at udtale mig for meget på duftkontoen.. Men på trods af det, har jeg en del Chanel flakoner, rundt om i hjemmet. Jeg bruger dem som en slags pynt – en dyr slags pynt.! Det er måske lidt sært, men jeg syntes simpelthen de er SÅ flotte, Chanel logoet i sig selv er jeg ret imponerende og deres flakoner – kvadratiske, elegante og enkle – lige efter min smag. Hvad angår duften i COCO Noir, er det lidt en blanding af rose og yasmin i koncentrerede doser. Jeg har haft den på 2 gange og tror man skal være lidt mere kvinde for at bære den – jeg nøjes med at bruge den som pynt – FLOT PYNT! 😉

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dulletanker:

Jeg ved godt at beauty produkter ikke har noget som helst at gøre med fred i verden, og ikke ændrer på noget i det store hele, overfor den sorg vi alle er ramt af. Derfor var jeg også i tvivl om jeg overhoved skulle blogge i dag.

Jeg kom dog frem til at selvom jeg fra min blog, ikke kan ændre det store, kan jeg hjælpe til at få tankerne lidt væk, over på noget andet og mere positivt, som æstetik og god smag – En god smag der glæder utrolig mange mennesker, rundt om i verden – hver dag. Noget smukt at se på og fantastiske produkter som både mænd og kvinder ikke har lyst til at leve foruden og som gør deres hverdagen lidt lettere.  

-Pas på hinanden og forsøg alt hvad i kan at reagere i kærlighed istedet for had og afmagt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kunsten at mærke.