OPSKRIFT: NEM, VEGANSK PEANUTBUTTER/CHOKOLADEIS.

Veganske produkter

 

Weleda vegansk hudpleje ikke testet på dyr sund hud Det er ved at være 8 måneder siden jeg blev pescetarian (vegetar der spiser fisk). En beslutning der var enormt nem, ret besværlig men ikke et sekund fortrudtspon_nelle

For jeg elsker dyr, stort set alle slags dyr. Det giver mig ro i maven at vide at jeg er medvirkende til at færre dyr holdes i fangenskab, at jeg ikke længere er herre over deres død og ikke spiser dyr der har haft det skidt. Okay, bortset lige fra fiskene, men det er måske to gang om måneden og forhåbentlig snart slut.

I takt med min nye livsstil, er jeg også begyndt at gå mere op i dyrevelfærd indenfor beauty. Langsomt bevæger jeg mig mere og mere over til veganske produkter, der på mange måder giver enormt meget mening!

Weleda er et af de mærker jeg især er blevet glad for. Det er billigt, effektivt og med et stort udvalg af veganske alternativer. På deres hjemmeside er de veganske produkter markeret så det er nemt at gennemskue  smart!

Jeg har udvalgt tre af mine favoritter til dig der mangler inspiration til vegansk hudpleje eller bare gerne vil prøve noget nyt:vegansk hudpleje welled body oil deodorant uden aluminium renselotion cruelty free

  1. Soothing Cleansing Lotion, en ekstraordinær mild renselotion, til den tørre og sensitive hud. Med økologisk mandelolie og blommekerneolie genopretter den hudens fedtbalance og forebygger tør hud. Selv den mest følsomme hud, vil kunne tåle denne. Obs Fjerner ikke øjenmakeup.
  1. Citrus Deodorant, en naturlig deodorant med æteriske olier fra citron og appelsin. Uden aluminium og syntetisk konserveringsmidler. Den tilstopper altså ikke porerne og huden kan ånde naturligt. Vigtigst af alt – DEN VIRKER! Der er ikke noget værre end øko-naturlige-deodoranter, der ikke virker, hvor man ender med at lugter af gnu. Så er man altså blevet en anelse for naturligt! Findes i forskellige duftvarianter, det her er den bedste  😉 
  1. Citrus Refreshing Body Oil, baseret på mandelolie, planteolier og æteriske olier ? med duft af citron. Den virker enormt blødgørende og er blevet en af mine yndlings body oils. Den fedter, men uden at fedte for meget, trænger ind i huden og dufter enormt friskt! Rigtig god om morgenen til at friske op, især på en fugtig hud -hvor olier altid virker bedst! Findes også i andre duftvarianter!

Dulletip: Hvis du vil se flere af Weledas produkter, kan du holde dig opdateres HER, produkterne kan købes fysisk og online hos www.helsam.dk

Indlægget er sponsoreret af Weleda, men som altid ændrer dette ikke min mening eller holdning til produkterne.

Følg mig også her:

Instagram

Facebook

Kærligst

N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: NEM, VEGANSK PEANUTBUTTER/CHOKOLADEIS.