Novembers " On the go " favoritter.

Kunsten at mærke.

“Not until we are lost do we begin to understand ourselves” – Henry David

Som jeg har nævnt i seneste indlæg ” On the go ” november favoritter”. Har de sidste 3 uger været ret pressede, faktisk mere de sidste 12! Der har været en masse positive ting på spil, men også nogle svære følelser og forvirring.

Jeg har tumlet med nogle svære beslutninger og skulle mærke en hel masse efter i mig selv, hvilket underligt nok, er min største og sværeste udfordring. At mærke.. Helt ned i maven. Hvad har jeg lyst til, hvad skal jeg og hvor er jeg på vej hen?

Jeg talte forleden med min kæreste om forskellen på mænd og kvinders ” tankestrøm “. Mange kvinder er gode til at tænke 100 forskellige tanker og helst allesammen samtidig, overanalysere og lade tankerne tage over og styre os. Hvorimod mænd tænker maks en tanke af gangen, helst med lange mellemrum, det meste af tiden tænker de faktisk slet ikke, der er stille – de er stille..

Præcis denne stilhed er for mange, meget fjern og virkelig skræmmende. Personligt øver jeg mig stadig, jeg prøver så meget jeg kan at takle stilheden, øver mig i at sidde alene med mig selv i stilhed og blot mærke.. Mærke hvad min krop fortæller mig, uden at tænke og vurdere, men mærke, helt ned i maven.. Jeg øver og øver, glæder mig VIRKELIG til at det bliver lettere, forhåbentlig kommer det med årerne.

A6726DA6-692B-40F5-B81B-45A89FF55A6BDulletip:

Skoven har altid været et godt sted for mig at tage hen, når mit hoved er fyldt og jeg har brug for ro. Den kræver ikke noget, ber mig ikke om noget, stiller ikke spørgsmål og har sit helt eget liv, uanset hvad der sker i mit. Det eneste skoven kræver er at man lader den gro og leve. På mange måder helt simpelt og enkelt.  <3

Hvad hjælper dig til at finde ro?

Kærligst

N

1 kommentar

  • […] er vist ikke nogen hemmelighed at jeg de sidste par måneder har været ret stresset, både her og her skriver jeg mere om det. Jeg fik nyt job, begynde at blogge, blev syg (mere om det på et andet […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Novembers " On the go " favoritter.