Hvorfor denne blog?

Den afgørende renserutine.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det første indlæg på bloggen, skal selvfølgelig være om noget så basalt som den daglige renserutine. Om man vil det eller ej er en god og kontinuerlig renserutine den bedste og billigeste vej til en flot hud, makeup og glød. Ergo kan alt, jeg blogger om efterfølgende være ligegyldigt hvis ikke din renserutine – det basale fundament – ansigtet, er på plads.

De fleste af os (inklusiv mig selv), får ikke altid renset huden helt til bunds. Rester af makeuppen sidder i håndklædet, efter du har renset ansigtet. Mascaraen sidder på kinderne og former dit ansigt til et panda face, eller små urenheder, kommer ligeså stille frem i ansigtet – midtfor selvfølgelig.. Det er klart!

For at gøre det nemt og overskueligt, så der er mere tid til det sjove – makeuppen, har jeg fundet en fast renserutine, som fungerer for mig (især fordi jeg ved at det kun bliver værre og dertil dyrere at få rettet op på, når det først er gået galt!). Jeg vil dele ?renserutinen? op i flere indlæg, så I (forhåbentlig) ikke går kold i læsningen halvvejs. I dag er fokus derfor på rense delen.

Rens. 

Om morgenen starter jeg altid med at skylle mit ansigt i vand og undgå renseprodukt, da jeg ikke tror på at huden når at blive beskidt de 8 timer jeg sover. Istedet renser jeg altid huden 2 gange om aftenen, så jeg er sikker på at solfilter, snavs og makeup er fjernet og huden er klar til natplejen. Efter rens bruger jeg en alkoholfri lotion eller ?tonic? om man vil, til at fugte huden og gøre den klar til næring (olie /serum /creme).

Min renserutine inkluderer ALTID en mild form for exfoliering, fx en bomulds vaskeklud, Konjak svamp eller Clarisonic (hvis man er så heldig at eje sådan en). Jeg kan VIRKELIG se en forskel på min hud efter jeg er begyndt at exfoliere huden lidt hver dag, istedet for 2-3 gange om ugen. Min hud er mere glat, blød og mindre tør, Mmmmm?

Jeg skifter tit produkter, da jeg elsker at teste nye og tror på at det ikke er godt for huden at bruge det samme produkt i længere tid. Huden bliver hurtig doven og vænner sig til produktet. Ud over det, minimerer det også chancerne for hudallergi, da huden ikke når at få ?nok? af produktet.

I renseprodukter forsøger jeg at undgå sulfater, da det affedter huden. Det er i forhold til min ÜBER tørre hud, et absolut NO GO! I starten skulle jeg lige vænne mig til at produktet ikke skummede på samme måde, som jeg var vant til, men min hud har takket mig mange gange siden!

Makeup fjerner.
Når jeg renser med renseprodukt og svamp/ bomuldsklud, supplerer jeg næsten aldrig med makeup fjerner, da det i sig selv plejer at fjerne eventuelle rester af makeup. Hvis jeg en enkelt gang er dullet lidt ekstra op, bruger jeg Biodermas sensibio micellaire eller mandelolie på en fugtet vatrondel, holder den på øjet et par sekunder, for at opløse makeuppen og gnider STILLE (vigtigt) vatrondellen væk fra øjet, til makeuppen er væk. Det er og bliver de bedste makeupfjerner jeg kender.

Hvis du vil afprøve min renserutine, for at se om den virker for dig, er det helt enkelt:
Morgen: Skyl ansigtet i lunkent vand, med en bomuldsklud, svamp eller hvad du har der mildt exfolierer. Fugt huden med en alkoholfri lotion.
Aften: Rens huden 2 gange med et renseprodukt, gerne uden sæbe, brug igen bomuldsklud. Hvis du stadig har makeup rester tilbage, kan det fjernes med mandelolie eller Biodermas Sensibio Micellaire – Når du først er inde i rutinen, kræver det max 4 min om dagen, og er alle minutterne værd – God fornøjelse!

Dulletip:
Fordelene ved mildt at exfoliere huden hver dag, er at du fjerner de allerøverste hudceller, hvorpå der bliver sendt besked ned i huden om at speede kollagen processen op og dermed hudfornyelse. Huden arbejder hurtigere og mere effektivt, så du undgår en sløv, mat hud uden udstråling.

Processed with VSCOcam with g3 preset

De produkter jeg bruger og anbefaler:  

God fornøjelse:-)

N

2 kommentarer

  • […] under din dagcreme. Mangler du inspiration, eller vil vide mere, kan du læse her ” Den altafgørende renserutine” og “Ansigtsserum” hvori jeg har beskrevet hvorfor det er vigtigt og hvilke […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] håber at I har fået inkorporeret den altafgørende renserutine, i jeres daglige morgen – og aftenrutine. Som opfølgning på den, handler indlægget i dag […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvorfor denne blog?