HVAD MANGLER JEG?

FLOTTERE HUD – her er tre nemme tips!

renserutine renseprodukter til en flot hud guide elementer rens eksfoliering nelle noel nelle noell

Her får du en lille reminder på tre tips til en flottere hud, nemt og enkelt!

En god og kontinuerlig renserutine er den bedste og billigste vej til en flot hud og glød. Al makeup i verden kan være ligegyldig, hvis ikke din renserutine – det basale fundament – er på plads!

Derfor får du her de 3 vigtigste (synes jeg) elementer i en ordentlig renserutine, til en flottere hud:

1. At finde det rigtige renseprodukt til din hudtype.

En ordentlig rens er fundamentet for en god renserutine. En rens fjerner hverdagens solfilter, snavs og makeup så huden er ren og klar til pleje og beskyttelse bagefter. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på hvilken rens du bruger og finde den der passer til din hudtype, så der ikke skabes ubalancer i huden.

Læs også: DIY BUDGET BEAUTY, DIREKTE FRA KØKKENET!

Personligt tror jeg ikke, man behøver rense sin hud om morgenen, da huden ikke rigtig kan nå at blive beskidt. I stedet skyller jeg ansigtet i lunkent vand, og eksfolierer mildt med en Konjac-svamp eller bomuldsvaskeklud (se mere under exfoliering). Har du acne vil jeg anbefale at vaske ansigtet både morgen/aften. Efter rens bruger jeg ansigts mist, der beroliger og fugter huden, især vigtigt hvis du har sart og tør hud.

2. Fugt

Fugt findes i mange varianter. Jeg anbefaler det igennem en god serum og dagcreme. Serum er bedst på en fugtet hud, og en rigtig god ide til dig der ønsker noget mere af deres hudpleje, da de er tætpakket med virksomme ingredienser. Der findes et hav af sera-muligheder og her er det vigtigt, at finde den der passer til de hud-udfordringer DU har. Ansigtscremen har til formål at beskytte huden og holde på hudens egen fugt, lidt ligesom en frakke på en kold vinterdag. De fleste har efterhånden en god solfaktor i sig, hvilket er vigtigt mod solens stråler.

Min erfaring er, at de fleste mennesker har en tør hud, men grundet forkert renserutine og pleje, eskalerer det i ubalancer der kan skabe sensitiv og uren hud. Få en professionel hudanalyse, hvis du selv er i tvivl.

3. Eksfoliering

Eksfoliering, mindsker de døde hudceller, der kan virke som en tør hinde på hudens overflade og forhindre de gode ingredienser i at trænge ind og virke optimalt. Derfor anbefaler jeg at eksfoliere lidt hver morgen, for at kickstarte celleproduktionen. Huden arbejder derved hurtigere og mere effektivt.
Dulletip
Alt flot hud starter indefra. Spiser du en masse gode olier, er du godt på vej. Fed Fisk, Chiafrø, Hørfrø, Hampefrø og-olie er fyldt med gode olier især Omega- 3 fedsyrer, der hjælper til at smøre huden indefra. Igen er VAND også essentielt!

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HVAD MANGLER JEG?