Status over første måned som selvstændig

Den gode uge, med lidt startudfordringer

startudfordringer platon selfie nelle noell nelle noel nelletanker glyptoteket mandagsordI forlængelse af forrige uges nedadgående sinuskurve, startede denne uge også med lidt udfordringer. Det kan nogen gange være svært at se sig ud af det negative og kræver tilmed en del fokus og energi som først ligggeee skulle fiskes frem. MEN da vi ramte onsdag, startede alt meget lysere, morgenen blev lysere, dagene, og i slutningen af ugen skinnede solen indeni og udenpå.

Sidste uges fokus på accept, fortsætter jeg med endnu en uge. Det viser sig at med accept kommer mere fred og med fred kommer mere overskud – og hvem kunne ikke godt bruge lidt mere overskud (Især på en mandag:) )?

Denne uge bliver fyldt med lidt af det hele, først en lille personlig udfordring om en biograftur ALENE, ja alene! For nogen er det måske ikke et skrækscenarie, men for mig er det lidt angstprovokerende. Mystisk nok, for jeg har intet imod at sidde alene på en cafe, shoppe alene eller rejse verden rundt alene. Men at sidde i biografen alene, føles alligevel for ensomt. Vi må se om jeg tør!

Onsdag starter jeg på et mindfullness kursus, som jeg glæder mig enormt meget til. Har du ikke fulgt med fra start, kan jeg kort fortælle dig at jeg er i en rivende udviklingsproces og derfor siger JA! Til alt der kan hjælpe mig på vej 🙂

Ud over dét bringer ugen nye videoer til YouTube, møder og barnedåb af yndlings Max i weekenden og jeg glæder mig! Men først lidt glimt fra ugen der gik:

Fredag var ellers pakket med møder, men alle blev pludseligt aflyst, hvorfor jeg endte ud med en uforudset fridag, med høj sol på himlen! Hvor heldig er man lige!?

nellenoell nelletanker nelle noel fridag den gode uge de små ting

Søde ord fra en sød blogkollega. Bliver så glad, når folk fortæller de bliver inspireret  af at læse mine skriblerier, det er det hele værd! 

danicachloe 5 inspirerende bloggere nelle noell nelle noel nelle tanker

 En tur på Glyptoteket med mor og theis. Det er 15 år siden jeg var der sidst, havde helt glemt hvor smukt der er.

den gode uge nelle noell nelle noel glyptoteket nelle tanker min uge positivitet sinuskurve op og nedture

den gode uge nelle noell nelle noel glyptoteket nelle tanker min uge positivitet sinuskurve op og nedture

den gode uge nelle noell nelle noel glyptoteket nelle tanker min uge positivitet sinuskurve op og nedture

Søndagen endte med en skøn yogatime hos Pakhus yoga, skønt sted, dog alt for langt væk fra Nørrebro.

Jeg håber din uge må blive lys og strålende, husk de små ting 🙂

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Status over første måned som selvstændig