Weekend - tid

7 tips til vegansk hudpleje

nelle-vegani 7 tips til vegansk hudpleje vegan friendly

Fokus og efterspørgsel på vegansk hudpleje er i høj grad stigende, da flere bliver opmærksomme på ingredienserne bag på flakonen, og generelt dyrevelfærd i beauty branchen. Heldigvis er Danmark underlagt EU’s lovgivning der forbyder dyreforsøg på ingredienser til kosmetik samt markedsføring af kosmetikprodukter testet på dyr. Dette forhindrer dog ikke, at mange produkter stadig bliver produceret med animalske ingredienser. Til dig der gerne vil undgå brug af dyr i dine produkter og gå den veganske vej. Er her en liste med 7 veganske brands:

Becca Cosmetics
Måske kender du allerede Becca og har ventet længe på at det indtog det danske marked? Måske er det helt nyt for dig? Uanset hvad, bliver det ikke til at komme uden om dette forår. Det er netop lanceret i Sephora og er nr. 1 når det kommer til naturlige og lysreflekterende produkter der skaber den perfekte glød på huden. SÅ fint!

Natura Siberica. Natura Siberica har 3 veganske linjer: Alladale, Faroe Island og Saaremaa. Alle til overkommelige priser og med et stort udvalg af kropsprodukter. Jeg er især fan af deres ”Modeling Natural Body Scrub” – prøv den!

Kat Von D. Er en meget stor fortaler for vegansk makeup og har derfor selv kreeret en vegansk makeuplinje, Kat Von D Beauty. Der er noget af det mest pigmenterede og holdbare makeup på markedet. Især er hendes Liquid Lipsticks er værd at tjekke ud!

Green People. Hvis du ikke allerede kender Green People er det på tide. Det er et helt fantastisk brand, med stor omtanke for miljøet. Hvert år lancerer de forskellige gaveæsker, hvor der for hver solgt æske går en vis procentdel til beskyttelse af naturen. Det er ret fint!

Anastasia Beverly Hills. Et brand der især er kendt for deres udvalg til brynene og generelt kan noget helt fantastisk inden for makeup. Alle produkterne er ”vegan friendly”, men ikke 100% veganske, da nogle indeholder bi-voks. Her er det meget individuelt om man er for/imod.

Antipodes. Et certificeret økologisk, naturligt og vegetarisk hudpleje brand, der formår at udnytte moder natur bedst muligt på kærlig- og bæredygtig vis. Brandet stammer fra New Zealand og har igennem årene vundet adskillige awards for deres hudpleje, specielt deres Protein-Rich Night Preplenish serum og Avokado Pear creme er blevet blandt mine personlige yndlings produkter. Ud over det, støtter de også WWF. Man kan kun elske det her brand!

En ansigtsbehandling hos Sahars, Hvis du vil forkæle dig selv med en god og vegansk ansigtsbehandling er Sahars, din Go TO behandler. Hun arbejder udelukkende med veganske produkter fra Aveda. Et holistisk brand der blev grundlagt i 1978 og er banebrydende inden for botanisk teknologi, og kombinerer principperne bag moderne videnskab med ayurveda. Hendes hænder er intet mindre end magiske!

Kærligst

N

Følg mig også her:

Instagram

Facebook

Skrevet til chrichri.dk d. 13/1 17 / indeholder affiliate links, der giver mig en lille % af jeres køb

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend - tid