NÅR LIVET STÅR STILLE

EFTERÅRETS HUDPLEJE NYHEDER

nellenoell youtube beauty hudpleje nyheder efterårDer kommer hele tiden nye produkter at holde øje med og prøve af. Men hvilke produkter kan gøre en forskel for din hud og hvilke er i virkeligheden nye? Her får du vores bud, på hudpleje favoritter dette efterår!Som du måske allerede har bemærket er K- beauty over os. Næsten alle de nye tiltag indenfor beauty i dk er inspireret af K-Beauty trenden, hvilket Noa og jeg er ret glade for! Det er nemlig en målrettet måde at tænke beauty på, hvor man skræddersyer hudpleje ud fra det individuelle behov. Kender du ikke til K-Beauty, kan du læse mere her ” Målrettet Beauty

Vi har nøje udvalgt de produkter vi mener kan noget helt unikt og på sigt kan gøre en forskel for DIN hud!  Du kan se med lige herunder – HUSK gerne at abonnere på kanalen og like, så vi ved hvad i synes 🙂 

http:/https://www.youtube.com/watch?v=g7UVrgPbhWs

 

Links, tryk på hvert enkelt link for at besøge forhandler:

AVEDA TULAS?RA, Calm, Brigt & Firm Concentrate

BIOEFFECT, EGF Eye Treament Masks

Jurlique, Essence

XELLENCE, Nutri Moist Lip Conditioner

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NÅR LIVET STÅR STILLE