Den gode uge: Som en sinuskurve

Årets vigtigeste hudpleje til din hud er levende

årets vigtigeste hudpleje trend levende hudpleje probiotisk indhold mælkesyrebakterier i hudplejen nelle noell

Hvert år er der forskellige trends, der baner sig vej til forbrugerenes hjerte, både indenfor makeup, mode og hudpleje.En af dem var mælkesyrebakterier der i 2016 fik fast plads i de danske hjem, både i form af fødevare og som kosttilskud, efter flere danskere fik øjnene op for bakteriernes mange positive egenskaber. I år fortsætter bakteriernes vækst (hæhæ), dog i form af levende hudpleje.

Flere brands har allerede lanceret mælkesyrebakterier i hudplejen, to brands er især kendt for de levende af slagsen: Esse og Mother Dirth. Andre brands med delvist probiotisk indhold – der bestemt også kan sit kram!

Hvorfor mælkesyrebakterier?

Har du endnu ikke suppleret din dagligdag med mælkesyre, så er det bestemt på tide! Især hvis du er sart hudet, tør, døjer med akne eller maveproblemer – er mælkesyrebakterier din ven! 80% af vores immunforsvar sidder i tarmene, hvorfor det er enormt vigtigt at have både immunforsvar og mave helt på plads. Er der udfordringer på en af disse punkter, vil det typisk også vise sig som  udfordringer på huden.

Først og fremmest skal du have fokus på de indre bakterier, dette kan gøres med: kosttilskud, kombucha, miso eller sauerkraur. Derefter kan du tage fat på hudplejen, hvor jeg har tre venner jeg kan anbefale:

årets vigtigeste hudpleje trend levende hudpleje probiotisk indhold mælkesyrebakterier i hudplejen nelle noell

Lactoclear, er en ny og skånsom serie til uren hud. Modsat mange andre brands der affedter og udtørre uren hud, plejer og beskytter Lactoclear huden til et bedre fugtniveau, der har lettere ved at op heale og regulere sebum niveauet. Efter min Bali rejse, døjede jeg i en periode med et acne udbrud, som allerede var reduceret med 50% efter 14 dages brug af Lactoclear Active Cream. Den får derfor min fineste anbefaling!

årets vigtigeste hudpleje trend levende hudpleje probiotisk indhold mælkesyrebakterier i hudplejen nelle noell

Vichy Slow Age. En dagcreme med SPF 25, for optimal daglig beskyttelse. Udviklet med tre hovedingredienser: mælkesyrebakterier, Baicalin-rodekstrakt og Termalsk kildevand der sammen styrker hudens barriere og dermed gør den mere modstandsdygtig overfor forurening og UV-stråler.årets vigtigeste hudpleje trend levende hudpleje probiotisk indhold mælkesyrebakterier i hudplejen nelle noell

Vita Biosa, til sidst er der et lille ekstra tips til stræberne;) Nemlig den fermenterede drik Vita Biosa, der ikke alene indeholder mælkesyrebakterier men også 19 forskellige urter der tilsammen er suveræne for mave og tarm = huden. Smagen er ret sur, men man vender sig til det;)

årets vigtigeste hudpleje trend levende hudpleje probiotisk indhold mælkesyrebakterier i hudplejen nelle noell

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge: Som en sinuskurve