OG TUREN GÅR TIL..

BRIDGET JONES’ BABY

 

Bridget jones dairy baby tøsefilm tøsehygge
Vi genkender hende alle i os selv eller veninden

Den klumpede, uheldige, single der altid kommer galt afsted. De mest utænkelige situationer sker, på alle de forkerte tidspunkter og katastroferne vil ingen ende tage.

Bridget Jones? Baby er en voksen version af hende, ikke spor anderledes, blot ældre med andre mål og visioner. Hun har fulgt os, der har fuldt med fra starten af Bridget Jones?s Diary i 2001. Hvor alt handlede om mænd, dating og kiksede kærlighedsromancer. I takt med årene der er gået, er Bridget også blevet ældre og mere moden. Hun afspejler en mere målrettet kvinde, med begge ben på jorden et godt arbejde, gode venner og visioner om en fremtid med kærlighed og børn. Et liv jeg tror de fleste af os kan genkende, så hvad kan egentlig gå galt?

ALT!

Man kan stole på hende, hun underholder hver gang! Ligeså charmerende, uperfekt og helt igennem menneskelig som altid, viste hun salens kvinder at kærlighed findes på de mærkeligste måder, steder og tidspunkter i livet.

En super fin, MEGET tøset film med dårlig humor på den gode måde 😀 

Se trailer her: 

http:/https://www.youtube.com/watch?v=pDziIc0Ct4g

Kærligst

N

Gallapermiere billetter sponsoreret af Above and Beyond

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OG TUREN GÅR TIL..