UGEN HVOR JEG MÅSKE DRAK LIDT FOR MEGET, BLEV NÆGTET ADGANG TIL BLOGGEN OG NÅ JA.. FLYTTEDE.. IGEN

OG TUREN GÅR TIL..

www.nellenoell rejse berlin billig ferie studineliv efterårsferieJeg har fundet ud af noget rimelig vildt! Det er noget der sker om 6 uger og det hedder..EFTERÅRSFERIE!

JA, det er netop den slags man har, når man er studine, åbenbart. Jeg anede ikke at man som voksen også havde privilegiet af efterårsferie, troede mere det var en folkeskole- ting. Nuvel, så lad gå da, jeg napper da gerne en uges ferie   😀 

Normalt plejer jeg, at arbejde i ferier og weekender, men nu hvor den her, er kommet som en overraskelse. Vil jeg sgu forkæle mig selv med en lille minitur til Berlin. Wuhu..!

Jeg er så småt gået i gang med at planlægge turen, har været der en del gange før. Både til nytår, på kærestetur, for at shoppe og som turist. Denne gang er planen at hygge, slappe af og arbejde imellem shopping selvfølgelig  🙂 

Jeg føler selv at jeg kender byen rimelig godt, men vil rigtig gerne høre DIG, om du kender et sejt sted jeg skal besøge, spise eller et tip til et billigt sted at bo. Sidstnævnte er vigtigst! Jeg har førhen altid boet på hoteller, men tænker at der må være andre billigere alternativer, som sikkert er ligeså gode, om end billigere for min pengepung  🙂

Håber du har lyst til at dele dine tips. Rigtig god dag!

Dulletip: Kommentarfelter er øverst på indlægget, til dem af jer, der har svært ved at finde det. Jeg skal nok forsøge at gøre det mere synligt 😆

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

UGEN HVOR JEG MÅSKE DRAK LIDT FOR MEGET, BLEV NÆGTET ADGANG TIL BLOGGEN OG NÅ JA.. FLYTTEDE.. IGEN