Sådan vælger du den perfekte mascara!

FRA BLONDINE TIL BRUNETTE

Processed with VSCO with hb1 presetSå har jeg været forbi hende igen, hende den søde Emma fra Palma. Solen skinner, folk er flotte og mit hår trængte. Jeg kunne jo ikke gå rundt, med daggammelt hår og se sjusket ud, blandt de unge og uundgåelige. Noget måtte ske! Jeg ringede i panik til Emma og forklarede hende situationen, hvordan min udgroning hang mig ned til knæhaserne og slidte spidser prikkede øjnene ud på folk. Hun måtte derfor, for alles bedste, straks rydde kalenderen, så jeg kunne komme til. Det galte verdensfreden!

Først var jeg ude i at det skulle farves lyst, det er jo(en slags)sommer, hvor man
sagtens kan lade sig rive med. Jeg sendte et par inspirationsbilleder (okay måske 30) for at høre Emmas mening, hun meldte tilbage med “hvor korthåret vil du gerne være?”. STRAKS besluttede jeg at brunetter har det sjovere, hvem giver i virkeligheden være blondine, næ, jeg er meget mere en caramel-chokolade-kind’a girl;-)

Spidserne blev nedtonede (tror jeg det hedder) med en toner, kombineret med et par reflekser (ikke dem i neon, bare rolig) for at skabe et naturligt look og til sidst smække hun en varm karamelfarve over, mørkere i bunden. Hun klippede de vilde spidser til, justerede gardinerne og nu er der fred på jord igen. Det er måske lidt svært at se på billederne, men det er faktisk blevet tre toner lysere end før. Solen kommer helt sikkert også til at lysne det endnu mere henover sommeren. Jeg må nok bare erkende at mine dage med vildt hår er ovre, jeg har haft alle regnbuensfarver og det sker bare ikke rigtig mere. Jeg er super glad for det mørke, det skaber karakter til ansigtet, og gør at jeg kan skabe mig i makeuppen og tøjet uden at ligne en cirkusklovn. Med andre ord er jeg nok bare blevet gammel, og priotere et velplejet, sundt hår. Hvad syntes i? Jeg er selv ret tilfreds med resultatet.

Processed with VSCO with hb1 preset

I kan se hvordan mit hår sidst blev her “NYT ÅR = NYT HÅR

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sådan vælger du den perfekte mascara!