Nyt kapitel

Nyt år = Nyt hår

 

Engang imellem har man brug for noget fornyelse, et frisk pust, noget andet at se på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg har mere eller mindre haft den samme frisure de sidste 6 mdr. og den er jeg egentlig ret godt tilfreds med. Det er blødt i klipningen, halvlangt og med ?gardin? pandehår, altså det du også kan se på billederne går lidt ud fra midten. Det virker godt for mig, jeg kan nemt dulle det op med lidt krøl, lade det hænge som det er, eller smide det op i en Ponytail uden problemer. Easy Peasy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Alligevel må der godt NOGLE GANGE ske noget nyt. Jeg havde ligesom brug for at et eller andet blev ændret, vidste ikke lige hvad, men ?bare? noget.. nyt! Jeg besluttede derfor at der skulle nogle nye øjne til at vurdere situationen.

Heldigt for mig arbejder min søde og (mega) dygtige veninde Emma, i Palma Salon, og vi besluttede sammen at hun skulle være mine nye øjne. Hun anede uden tvivl ikke hvad hun gik ind til, jeg er ret (dyb underdrivelse) hysterisk anlagt, især med mit hår!

Overraskende nok, havde hun fuldstændig fattet hvad jeg ville allerede inden jeg kom ind af døren i Palma. Jeg satte mig i stolen, vi talte sammen i maks. fem minutter og straks efter var vi i gang. Håret blev klippet i spidserne, klippet pandehåret tilbage til mine fine gardiner og håret blev farvet tre toner mørkere, i en kold brun farve. Jeg fik en hårkur og oveni det også farvet bryn så det matchede håret. Konklusionen kan gøres meget kort: JEG ELSKER DET!!

Jeg er simpelthen SÅ tilfreds, jeg havde ikke en hætte på hoved da jeg forlod salonen, som jeg tit føler at man har efter farvning, brynene var pæne og farven var ikke på huden. Håret er blevet mega blødt, føles fyldigere og farven perfekt, jeg er SÅ glad!

Ud over at Emma selvfølgelig var knivskarp og med farven gav mig det ?nye? jeg trængte til og havde efterspurgt. Bruger de i salonen Aveda, som er et plantebaseret mærke, der tænker rigtig meget på miljøet. Med alt det fokus der er på produkter og ingredienser, er det vildt rart at vide at produkterne er brugt med omtanke og med samme værdier som jeg selv går op i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg kan absolut anbefale dig at smutte forbi Emma i salonen, hvis du trænger til fornyelse eller blot et godt hårprodukt.

Det her er Emma, tyv stjålet fra Instagram #dårligveninde 😉

Dulletip:

De forhandler også det økologiske mærke Rms beauty der er rigtig godt til den tørre vinterhud. Produkterne er mineral baseret og cremede. Min personlige favorit er LIP2Cheek “DEMURE” der har en fin pink farve, som både kan bruges på kinder og læber.

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt kapitel