LUGTEN AF POT, NY LEJLIGHED OG ÅNDER

MIG, DIG OG KONEN

Sugaring fjerner hårSom jeg skrev i det her indlæg, inden jeg tog på festival, fik jeg en spontan brazilian, historien får du her:De sidste tre måneder har jeg været været forbi Signe Heindorf- klinik, hos den søde Bianca for at teste en ansigtsbehandling, i forbindelse med et helt andet indlæg.

Når man ligger der i en time, et par gange om ugen, bliver der talt igennem. En masse emner, kommer på bordet og denne gang var det hårvækst. Alt den hårvækst der ikke findes på hoved eller brynene, har vi været omkring, med andre ord ALT den hårvækst som er skide irriterende og de fleste, inklusiv mig selv, ønsker skal forsvinde sammen med bumser, dårlig ånde og turister i trafikken, SKRID! Især de hår der sidder midt på kroppen, længst nede ? for ærlig talt, det er da nok noget af det mest belastende at skulle fjerne kontinuerligt, med efterfølgende røde knopper og indgroede hår.

Så mens jeg endnu engang ligger på briksen og snakken går løs, kommer vi ind på hårvækst-emnet, og jeg brokker mig over at det er blevet lidt af et show ?down there? som jeg lige skal nå at få fikset inden Langeland. Bianca er hurtig og siger, skal jeg ikke bare ordne dig? Først tænker jeg ?ordne mig? hvad er det lige vi er ude i?!?! Hvorefter hun fortsætter.. Med sugaring, så slipper du for hår de næste uger. Først her begynder jeg krampagtigt at trække vejret igen.. Jeg spørger ?gør det ikke ondt? Bianca svarer ? jo, men det er hurtigt overstået? okay tænker jeg og hopper op på ?sugar ? briksen? – så sker det.

Fyldt med babypudder og sugaring ligger jeg der, i stillinger jeg normalt kun deler med min kæreste ? et ret ømt øjeblik i mit liv. 30 minutter efter siger Bianca ?nu vil jeg lade din hud få lidt ro, så du ikke ligner en der har fået den hårdt i tre dage?! Helt færdig af grin, uden hår (og værdighed) bliver jeg smurt ind i olie og får bestilt min næste tid. Dagen efter modtager jeg en sms fra Bianca som lyder ?hvordan har dig og konen det?? Hun ville bare lige sikre sig at alt var som det skulle være, hvilket jeg faktisk syntes er mega sejt! Det viser en kvinde der tager sit arbejde seriøst, selvom det hurtigt kunne blive akavet, formår hun i stedet at gøre det sjovt og professionelt. Nu, lidt over en uge efter er jeg stadig super glad for resultatet, det har sparet mig for en masse barberings-tid, knopper og givet mig en sjov historie med på vejen 🙂 fjernelse af hår

Dulletip: Med mig fik jeg et sæt af 3 produkter, en lavendelolie, kropsrens og ren badesalt, sidstnævnte virker umiddelbart ret mystisk, men sammen med sæben fungere de super godt som skrub et par dage efter behandlingen for at undgå at der kommer knopper. Produkterne er rene og til sensitiv hud uden parabener, kunstig farve og dufte – virker super beroligende på huden.  Jeg er vist ?kommet til? at snyde lidt og også brugt olien og rensen i ansigtet hvor de også virker ret fantastisk. Bare lige et lille tip, for at gøre hele processen lidt mere smooth  🙂 

Indlægget er sponsoreret i den forstand at jeg ikke har betalt for behandlingen, jeg ville dog have gjort det uanset og er super glad for resultatet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LUGTEN AF POT, NY LEJLIGHED OG ÅNDER