Beauty på budget: Tre billige mirakelmagere til huden!

Guide til din vigtigeste feature, sponsoreret af Maybelline

Advertisement

img_9613-1

Bryn er din vigtigste feature i ansigtet. De er med til at forme, give karaktertræk og løfte ansigtet, i helhed. Hvis du kun skulle vælge at fokusere på én ting i din makeup, skal det afgjort være dine bryn!

For mange kan det dog være enormt svært at gennemskue hvordan man former brynene, hvilke produkter man har brug for og hvorfor. Jeg har i samarbejde med Maybelline derfor lavet en lille video-guide til dig, med tips og tricks til nemt at forme brynene. 

Om end du mangler inspiration til brynene, vil lære at optegne brynene naturligt, eller bare gerne vil se Maybellines nye fine bryn-produkterhåber jeg, at kunne hjælpe dig godt på vej!

Som tommelfingerregel skal formen på dine bryn måles ud fra linjerne: a, b, og c på dette billede, som du nemt med en blyant eller pensel, kan lære derhjemme. Derudover er det vigtigt altid at holde sig til brynets naturlige form og fylde ud hvor der er behov, men aldrig overdrive. Min erfaring er at brynet bliver mest naturligt sådan.

maybelline bryn tutorial tips til naturlige bryn nelle noell nelle noel bryn guide

Billede fra Pinterest

Ud af Maybellines bryn serien på 5 produkter, er min kærlighed specielt faldet på to: Maybellines Brow Precise fiber filler -og Micro Pencil – der for mig er The Perfect Match! Jeg har herunder et eksempel på mine bryn med og uden optegning – billedet taler vist for sig selv;)

maybelline bryn tutorial tips til naturlige bryn nelle noell nelle noel bryn guide

Med Micro Pencil har jeg udfyldt de små “helligdage” i brynet, hvorefter jeg har “sat” farven og børstet mere fylde ind i brynet med Fiber Filler. De fungere super godt, er nemme at bruge, farven holder hele dagen og prisen er genial!

På de dage hvor jeg gerne vil have et endnu mere naturligt look, bruger jeg kun fiber filler børsten, som både farver, former og giver fylde til brynene.

maybelline bryn tutorial tips til naturlige bryn nelle noell nelle noel bryn guide

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Beauty på budget: Tre billige mirakelmagere til huden!