TRÆN DIG TIL SMUK HUD

MANDAGSHADELISTE

Britney spears, Hit me baby one more time, nelle noel Mandag Hadeliste Attitude Mandagshadeliste
Sidste hadeliste var et hit, og vildt sjov at skrive så nu kommer endnu en..

  1. Tømmermænd. Jeg drikker meget sjældent, så når jeg gør bliver jeg hurtigt fuld. I lørdags drak jeg, twerkede (som man jo gør) sang (falsk) med på alle sange og havde attitude som Britney?s ?Hit Me Baby One More Time??. Søndag var min attitude en helt anden, nu er det mandag ? jeg er sengeliggende!

 

  1. Dørmænd med små p****. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man bliver dørmand. Selvfølgelig er der nogen der skal varetage jobbet, nuvel, men behøver det være dem med lavest selvværd og mest behov for magt? Hele den der? picker/dørmand-attitude, hvor deres primetime er fredag/lørdag efter 22.00 hvor de endelig kan få lov at vise ?hvem der bestemmer? ? jeg magter det virkelig ikke! Jeg siger ikke at alle er sådan, jeg siger bare at dem der er, burde få en penisforlængelse og slappe lidt mere af.

 

  1. Roskilde festival. Jeg håber jer der skal afsted får en fantastisk fest ? jeg er overdrevet misundelig! Det er første år ud af 5, hvor jeg ikke skal afsted, snøft!

 

  1. Kvinder bagtaler hinanden. Stop nu, hold op! Kunne vi ikke godt tale pænt om hinanden, omfavne hinanden og vores forskelle på godt og ondt, i stedet for at bitche?! Der sker en masse dårligdomme i verden, i livet og i hverdagen, er det ikke nok negativitet ? behøver vi virkelig, som krymmel på lagkagen, at tale bag hinandens ryg, misunde hinanden og være negative ? NEJ, det er for dumt! Gå udenom dem der gør, støt det ikke og gå ikke ned på deres niveau, det er dårlig karma på alle måder.

 

 5. Kærlighedserklæringer på sociale medier. Kærlighed er fantastisk – jeg elsker det! Jeg støtter alt slags kærlighed og ønsker kun mere af det. Bare ikke som daglige erklæringer, der popper op i mit feed på Facebook eller IG alla “jeg elsker dig højere end månen selv og vores lille familie er som smør for mit hjerte, der for evigt vil banke for jer” – her får jeg fysisk kvalme! Hvorfor skal alle andre indblandes i den slags? Hvorfor ikke sige de gode ting til hinanden i stedet for at skrive det på offentlige platforme, ud til alle andre? Det forstår jeg virkelig ikke, medmindre det omhandler fødselsdag, vielse, fødsel eller en blog (Ja, bloggere må alt, fact! 😉 ) Sig det til hinanden, nyd hinanden og bland venligst os andre udenom, vi har ikke villigt sagt ja til at blive en del af det!

Det var alt for i dag. Jeg håber du har haft en fortryllende weekend og får en dejlig mandag og uge, med alt det der gør dig rigtig glad.

Vi skrives:-)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TRÆN DIG TIL SMUK HUD