Beskyt din hud mod vintervejret

Nytår, lidt gammelt og meget nyt

pinterest

Nytår har for mig altid været en lidt underlig dag, vi fejrer et nyt år, en ny start med fest og farver. Ingen ved rigtig hvad de skal forvente af aftenen og de fleste forventer noget stort “Årets Fest” men det sker aldrig rigtigt. 

I år har jeg valgt at fejre nytåret med kæresten på toppen af Vesterbro. For to dage siden besluttede vi os endeligt. En rolig aften, på en tagterrasse med udsigt over smukke København og massere lækker mad og kage, vigtigt! Jeg tror det bliver vildt smukt også selvom det bare er os, så glæder jeg mig ret meget!

2015 har været et ret vildt år for mig, det startede rent af helvede til, kan huske at jeg sidste år lå i min seng kl 02.00 og tudede, jeg havde i slut 2014 haft en del modgang som fulgte mig frem til Februar 2015. I April mødte jeg min kæreste eller dvs. faktisk havde vi skrevet sammen i 6 måneder forinden og mødtes et par gange inden da, men vores første date var d. 27/4. Jeg husker datoen tydeligt, fordi han på vores halvårs dag gav mig dette smukke smykke, hvor datoen står indgraveret.

Processed with VSCOcam with g3 preset

JA, det er hysterisk romantisk og helt i orden at kaste op af misundelse, værsgo 😉

Oktober måned gik bloggen online, havde arbejdet på den i 3 måneder forinden og var ved at bryde sammen af nervøsitet. Heldigvis er den blevet taget enormt godt imod, og jeg er lykkelig over hvor mange der allerede følger med. Jeg elsker at læse jeres positive feedback og vigtigst af alt konstruktiv kritik, den respons er guld værd. Af hjertet TAK!

2016 blive meget anderledes. Både på bloggen og privat, har jeg valgt at ændre strategi. På bloggen vil jeg skrive flere personlige indlæg og øve mig i at nørde lidt mindre i mine tekster og VIGTIGST – korte dem ned. Det er som i allerede kan se nu – ret svært for mig :).
For at forbedre min kommunikation og skrivestil, har jeg besluttet at sige mit job op fra Januar og starte på studie i Dansk og Retorik. Det er en stor beslutning og jeg glæder mig VILDT meget og er VILDT bange. Det bliver hårdt at være på SU og sidde stille, på skolebænken. Men skønt at fylde hoved med nyt input, udfordinger og have mere tid til bloggen.!

Jeg håber at i vil tage alt det gode med jer fra 2015 ind i 2016 og lade alt lortet ligge. Beslut jer for at 2016 bliver jeres år med alt det gode og lækre på vejen<3

Processed with VSCOcam with hb1 presetJeg ønsker jer et rigtig glædelig nytår og TAK fordi I følger med!

Kærligst

N.

P.s Hvis i mangler noget inspo til DIY nytårspynt eller glimmer imakeup. Har jeg smidt lidt op på Instagram. Tjek det ud 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Beskyt din hud mod vintervejret