Er du gået tilbage til din eks kæreste?

Den gode uge, i billeder

den gode uge gendarmstien strand højdepunkterDet jeg i denne uge glæder mig til og den forgangene uges små højdepunkter i billeder. Dem det er lykkedes mig at fange, mange sidder endnu på hornhinden:0)

Modeugen er lige om hjørnet med store og små begivenheder. Ugen starter med et photoshoot for det fine brand Gritt & Borris, et kærestepar der er gået sammen om et bæredygtig og budgetvenlig tøj brand. Jeg er blevet fast makeup artist på deres lookbook og har derfor æren af at sætte mit præg på deres kommende lookbook. Et af mine absolut højdepunkter på ugen.

Onsdag står den på styling og show med Nicolas Nybro, torsdag spændende møde med Allergy certified og event om aftenen. Fredag morgen flyver jeg af sted til Kroatien. Jeg Glæder mig! Min ferie kommer lidt sent i år, og er yderst tiltrængt :0)

Jeg håber du får en skøn uge fyldt med højdepunkter og gode minder<3


Forgangene uge var fyldt med natur, en af de små højdepunkter var denne sommerfugl der gav mig lov, at komme helt tæt på og beundre dens smukke vinger . Har (uundgåeligt) altid været enormt fascineret af sommerfugle, kunne stirre på dem i timevis – hvis det var muligt.

den gode uge sommerfugl den gode uge sommerfugl

Et fredfyldt og smukt terræn, i midten af det hele. Med marker til alle sider.

den gode uge marker hvede den gode uge marker hvede

I kontrast til vandresko, vabler og ingen makeup, sluttede ugen af med en Gatsby fest. Jeg var ærlig talt enormt træt og havde mest af alt lyst til at blive liggende i sengen med Netflix hele natten. Men er SÅ glad for jeg kom afsted. Fik talt med nye og enormt fine mennesker som jeg glæder mig til at se og arbejde sammen med i fremtiden.

den gode uge gatsby look

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er du gået tilbage til din eks kæreste?