Aktivt kul som livsstil

Så sker det

vandretur gendarmstien nellenoell

Jeg er endnu ikke sikker på om det er den bedste eller værste idé til dato!

Jeg er fuldt ud spækket med nervøsitet over de næste par dages vandretur. På den ene side glæder jeg mig til at vandre igennem skøn natur, på den anden side er jeg ikke ligefrem friluftstypen og hader mildest talt at sove i telt.

Det er sjovt som mine tanker omkring denne vandretur har ændret sig i løbet af de sidste 14 dage. Da jeg først sagde ja til at tage med, havde jeg slet ikke overvejet hvor omfattende det egentlig er med oppakning, vandregear, mad og arbejde når man er mere eller mindre væk fra civilisationen i 5 dage.

At pakke sin dagligdag ned i en forholdsvis lille taske, man selv skal ca. 20 km om dagen de næste 5 dage er på mange måder ikke nemt!

vandretur gendarmstien nellenoell

Løbe/vandre sokker fra Stance, – Modtaget i gave

Hvorfor mit Ja, efterhånden er blevet en del mindre. Det er jo ikke fordi det bliver en revolutionerende periode i mit liv at skulle vandre i 5 dage, eller Gendarmstien er så langt fra København at jeg aldrig kommer hjem igen(??!)

Alligevel har det skabt en del frustrationer at skulle så langt væk fra vante omgivelser, at det er blevet en større psykisk udfordring end overhovedet forventet. Jeg er stadig ikke 100% på hvad det er jeg har modstand på, man burde jo formode at min uges ferie helt alene i Grækenland var værre end dette?! Eller..

vandretur gendarmstien nellenoell

Nogle af produkterne er modtaget i gave

Men noget har det sat i gang hos mig, hvorfor jeg føler mig nødsaget til at prøve det af. Så nu sker det. Vi er på vej, med min overfyldte 10 + kg rygsæk, telt og vandregear er Jesper og jeg på vej mod Gendarmstien, hvor vi vil være de næste 5 dage.

vandretur gendarmstien nellenoell

Ingen af os har på nogen måde vandret før, så har du gode tips eller tricks i ærmet må du MEGET gerne sende dem min vej. Ellers er der vist ikke meget mere at skrive andet end at jeg den næste uge nok er mere ”online” på Instagram og lidt mindre på bloggen. Vi skrives ved, rigtig god søndag

WISH ME LUCK!

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

8 kommentarer

 • Ej hvor spændende! Det gad jeg da godt.

  Hvor er den lille pilleæske fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hej Juliee,

   Den er faktisk bare fra Tigeren. Købte den med perler i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Rigtig god tur!!!
  Har selv været tidligere fdf’er, så jeg har vandre en del i naturen og enkelte bjerge i Norge, så jeg håber du kan bruges tips.

  Tips:
  1. Tag to par sokker på, specielt hvis i har store vandre støvler på!! Det er den nemmeste måde at undgå vabler.
  2. Denne lyder underlig måske, sov med så lidt tøj på om natten – for om morgen vil man fryse da man ikke tager meget ekstra tøj på. + ekstra tip til dette: Det tøj du skal have på dagen efter læg den i bunden af din sovepose, for så er det varmt når du tager det på om morgen.
  3. Have din taske spændt rigtigt!! Bær aldrig din bagage vægt på skulderne, spænd hofte bæltet, så vægten lægger der. Så får man heller ikke ondt i ryggen!
  4. Have ALDRIG jeans på, når man vandre!!! Specielt hvis det regner eller er koldt!
  5. Husk at drikke en masse vand og evt. Spis en lille snack undervejs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Kære Emilie,

   Tak for dine fine tips, de er super gode! Ville ønske jeg havde vidst det med jeansne inden jeg tog afsted, for det er nærmest det eneste jeg har med og har allerede skabt en del problemer. Øv! 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Held og lykke!! Jeg har lige vandret 125 km på 3 dage og her er et par gode råd:
  – Ta’ to par strømper på af gangen for at undgå vabler
  – Hvis du får våde strømper skift med det samme til tørre – igen for at undgå vabler
  – Udtrækningsøvelser hver dag
  – Hvis skoene strammer, får du noget i skoen, eller andet der irritererer, så er det en god idé at ordne det med det samme

  Håber du kan bruge det og rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tak for de gode tips – de er allerede i brug👌🏻

   Kærligst
   Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig god tur! Jeg vil også prøve den vandrerute en gang😊 husk et regnslag der kan dække både dig og tasken <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Aktivt kul som livsstil