Livet er her og NU

Den gode uge – med op og nedture

nelle noell den gode uge med op og nedture kvinde vindue leopardskjorte rød læbestiftDen gode uges indlæg, bliver denne mandag lidt anderledes end de mange foregående. Sidste uge var, som de fleste ved, ikke en uge jeg ser tilbage på med smil på læben og positive beretninger. Hvorfor jeg har valgt at dette indlæg istedet bliver mere en oversigt over ugens op-og nedture, som der til gengæld var en del af 😉

Op
At jeg har de bedste følgere i verden, der forstår og rummer mine mindre polerede sider og tager imod mig uanset hvad. Det er jeg meget, meget taknemmelig for <3

At Emma trods alt fik en udredning og nåede at få behandling i tide.

At jeg har kunnet tage en uge ud af kalenderen, uden at skulle stå til ansvar overfor andre end mig selv. Det er en af de gode sider ved at være selvstændig!

At jeg fik et seriøst Wake Up Call, om at leve i nuet og værdsætte livet endnu mere.

At jeg grundet mine mange års erfaring som makeup artist har kunnet dække de hævede, blodsprængte og røde øjne, til de møder jeg har været nødsaget til at deltage i igennem sidste uge.

At gulvet er blevet støvsuget og vasket intet mindre end tre gange i ugens løb. Ikke så meget af lyst, men behovet for at fordrive ventetiden – hvilket jeg bliver glad for i denne uge 😉
Ned

At hele sidste uges forløb endte med at koste over 12.000 kr. Det kan man sige er en stor streg i regningen og vender, det jeg skrev om her, ret meget på hoved.

At Emmas fremtidige medicin og mad bliver 1000 kr. om måneden – jeg aner ærlig talt ikke lige hvordan jeg skal fiske så mange penge ekstra frem hver måned. Det er lidt svære kår at starte ud med i min ellers lyse fremtid som selvstændig. Jeg skal nok finde en løsning, for hendes liv kan på ingen måde måles i økonomi, men det er da helt klart en nedtursfaktor.

At jeg siden i går har ligget med influenza, nok mest grundet det stressniveau min krop har været på sidste uge. Det kommer nok til at gå lidt udover denne uges indlæg, jeg håber i bærer over med mig.

Tak fordi i følger med, håber jeres uge bliver skøn!

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Livet er her og NU