BUDGET BEAUTY: RASUL LER

3 TING DU 99% IKKE VIDSTE OM MIG.

nellenoell 3 ting du 99% ikke vidste om mig catwoman

Foto:Alesya Gulevich

Selvom jeg deler en stor del af mit liv med jer, her på bloggen. Er der en del af de små ting jeg aldrig rigtig deler, de mere ”ligegyldige” efter min mening. Dem jeg ikke anser for at være specielle, men som min kæreste (Hr. T), synes er ret underholdende og lidt mærkelige. Så.. Nu må vi se hvad du synes;) Here We Go:

  1. Jeg er gammel cirkus artist i Cirkus Kæphøj. Et ungdoms-cirkus fra 11 -18 år (mener jeg det var). Hvor vi havde en del shows henover sommeren og i Tyskland. Her mødte jeg også min bedste veninde, og prøvede at ryge hash for første gang, dobbelt info!
  2. Hver gang jeg møder et nyt menneske kategorisere jeg hvor i dyreverden personen hører til, altså hvad han/hun ligner. Tror det var noget der startede som barn, det er bare som om, det aldrig rigtig er gået over igen ?! Her er et tydeligt eksempel, det kan ikke kun være mig der kan se det.. vel? 😉
    Karina noa, Nelle noell, Nelle Noel, dyr

    Billede af Karina Noa og et bjergmarsvin!

     

  3. Jeg er ikke bange for særlig mange ting i denne verden, undtagen rulletrapper! Jeg skal altid tage mig sammen inden jeg træder hen på en rulletrappe. En af mine venner griner altid af mig, fordi jeg kan finde på at stoppe en kø i Magasin, for at vente til det helt rigtige tidspunkt hvor jeg er klar til at bekæmpe rulletrappen. Jo, det er lidt op af bakke.

Kærligst

N

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BUDGET BEAUTY: RASUL LER