MIN BEDSTE VEN OG GETAWAY

INDFLYTNING OG ÅRSKRISE

Flytter sammen, sådan er kærligheden, parforhold, iron maiden, sko, rock, vans,I går søndag, lå jeg på sofaen og slappede af, surfede lidt rundt på nettet og faldt over denne udsendelse. 

En udsendelse om det første år med en ny partner, at flytte ind sammen, finde en stil sammen, dit og mit og om alle de ligegyldige diskussion der kommer ind fra højre. JA stort set ALT det, jeg den sidste uge har blogget om.

Ville ønske jeg havde set dette afsnit inden vi flyttede sammen, så havde jeg højst sandsynligt haft lidt mere ro på og overskud. Ikke følt at vi var de eneste i verden med de udfordringer, hvilket man nok er ret tilbøjelig til midt i krisen 🙄  Nu håber jeg at kunne give dig, et bedre udgangspunkt hvis du ligesom jeg, har ramt “års-krisen” og/eller flytter sammen med din partner. 

Jeg kunne desværre ikke få afsnittet over på bloggen, men hvis du trykker på linket herunder kommer du direkte videre:  Sådan er kærligheden

Håber du synes det giver ligeså god mening som jeg og måske det endda også kan frembringe et smil. Rigtig god mandag! 

Dulletip: Min bedste erfaring når man flytter sammen er at give hinanden plads, masser plads. Lad vær at gå i symbiose-tilstand. Men husk at vær dig selv. 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MIN BEDSTE VEN OG GETAWAY