Bali shopping guide

Den gode uge med en billig dusk!

billig kaktus nelle noell den gode uge en gal kat nelle noell nelle noel en lille dusk billige blomster bali video guideSå det mandag og med mandag hører jo lidt mandags optimistisk læsestof..Jeg er ret glad over endelig at være tilbage til dér, hvor jeg igen har lidt overskud til kunne nyde de små ting i hverdagen. Derfor skal denne mandagslæsning selvfølgelig omhandle ”Den Gode Uge” et fast indlæg jeg har haft her på bloggen, med en lille måneds pause.

Man kan kalde det for en lille reminder på de små ting i hverdagen, man med god grund, skal huske at glæde sig over:)

Jeg kom jo, som de fleste ved, tilbage fra Bali i onsdags og har derfor haft en lidt kortere uge – men ikke desto mindre en god en af slagsen!

Jeg havde min første Body – SDS time torsdag efter hjemkomst, som var/er et såkaldt vendepunkt for mig og absolut noget jeg vil dele flere tanker omkring. De første kan læses eller genlæses HER

billig kaktus den gode uge en gal kat nelle noell nelle noel en lille dusk billige blomster bali video guideEfterfølgende var jeg forbi FRB centret hvor der midt i deres Føtex stod den her ven. En fin kaktus. Jeg fik ham til blot 15 kr. Intet mindre end et kup for pengene! Han passer perfekt til min grønne samling. Jeg ved at han havde en del venner, der også manglede et hjem. Måske hos dig?

billig kaktus den gode uge en gal kat nelle noell nelle noel en lille dusk billige blomster bali video guide

Så var det sørme at jeg vandt! Ja, det er vildt! Jeg vandt en konkurrence på IG, sammen med min mor. Begge var vi heldige at vinde det smukkeste tørklæde fra Lot One Studio og den fineste forgyldte katte-halskæde fra Mewe create. Den absolut perfekte pakke, især halskæden, men det siger vel sig selv, hvis man er bidt af en gal kat 😉

billig kaktus den gode uge en gal kat nelle noell nelle noel en lille dusk billige blomster bali video guide

Tradition tro, var jeg forbi Guldblomst, min blomsterpusher på Guldbergsgade Nørrebro, efter min ugentlige dusk! En lille vild buket med blandede blomster til 60 kr. som kaldes en ”dusk”, jeg er ret vild med navnet;) Specielt elsker jeg dusk-konceptet, fordi det altid er en god blanding af fine blomster med hvert deres udtryk, farve og form. Hvorimod en almindelig buket, for mig, hurtigt kan blive lidt kedelig.

billig kaktus den gode uge en gal kat nelle noell nelle noel en lille dusk billige blomster bali video guide

Dullehjælp:I går sad jeg, i alt for lang tid, med teknik der drillede og lavede løjer og arbejdede med en lille Bali shopping guide. En video, hvor jeg ret uredigeret, viser mine køb fra Bali frem og fortæller lidt om shopping mulighederne på Bali. Jeg vil rigtig gerne høre din mening, om denne nye måde at filme på. Modsat de andre som er max 4 minutter og redigeret til mindste detalje, er den her noget helt andet. Håber du vil se den, om end skal du næsten se det sidste minut som er “bagom” – det blev ret sjovt;)

Må du får en skøn dag.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bali shopping guide