MED DE HER, SPARER DU PENGE PÅ HÅRFARVNING

EN BLOGGER PÅ DYBT VAND OG ÅRETS VINDER AF GULDKNAPPEN

img_2845På en solrig tirsdag i skuespillerhuset, sad designere, presse, pr bureauer og kendisser bænket til kåringen af årets Guldknap
? jeg var SÅ heldig at være en del af de inviterede. Med mig under armen, som min + 1 havde jeg min blog-kollega Karina (hun behøver efterhånden ingen videre præsentation, vel?! 😉 )

I mere en 30 år har Alt for damerne kåret årets Guldknap. En prestigefyldt pris der fejrer dansk design, når det er bedst. Hvem designprisen går til er 100% op til hvem folk har stemt på. I år var de nominerede til prisen:  Stine Goya, 2nday og Samsøe & Samsøe.nellenoell dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknap nellenoell dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknapVinderen af årets Guldknap blev en meget lykkelig Stine Goya, med ordene “Tusinde tak – hvor er jeg fuldstændig for vildt glad! Den her pris betyder rigtig meget. Respekt til ALT for damerne for at udvikle jer og samtidig stå fast på det, I er. Det samme prøver jeg i mit daglige design,” sagde hun efter prisoverrækkelsen. Jeg synes det var et super vigtigt og fint budskab, som jeg vil mene de fleste kan lære eller blive inspireret af.nellenoell stine goya samsøe & samsøe dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknapnellenoell dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknapnellenoell dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknapnellenoell dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknapHvilket leder mig videre til den sidste ting.. I ved jo, ligeså godt som jeg, at jeg ikke er nogen fashionblogger. Jeg aner ikke meget om fashion og dyrker det heller ikke rigtigt, jeg “bruger” det til inspiration ellers går jeg i det der føles behageligt og afspejler mit humør. MEN, nu ved jeg jo, at en del af jer der læser med, alligevel syntes det er lidt spændende hvad jeg bevæger mig rundt i. Derfor tænkte jeg, at det her indlæg ville fungere godt på bloggen, så selvom jeg muligvis svømmer ud på det dybe lige nu, håber jeg at i kan lide det. Fortæl mig endelig om det er noget i vil se mere til eller jeg skal holde mig til mine dulletips;) nellenoell dybt vand skuespillerhuset fashionblogger årets guldknap stine goya tommy hilfiger

Dulletip: Flere har spurgt til mit outfit, Here Goes 🙂  : Top Diane Von Furstenberg, Nederdel Whyred og stiletter Moss Copenhagen. Karinas kjole: Tommy Hilfiger. Spørg gerne hvis i vil vide mere.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MED DE HER, SPARER DU PENGE PÅ HÅRFARVNING