Hej Helsinki

De hér 3 havde du ikke set komme

3 facts du ikke havde set komme nelle noell Sidst jeg skrev dette lignende indlæg, virkede i ret begejstret. Hvorfor jeg da lige vil give det endnu et skud :0)

Jeg er, som du nok allerede ved, ikke bleg for at dele ud af mig selv (okay ikke på den måde), men i tvivl om hvad du efterhånden ikke allerede ved eller måske har regnet ud?

De hér 3 facts havde du helt sikkert ikke set komme:

  • Jeg elsker skrald! Det føles enormt forløsende for mig at smide ting ud. Om det er skrald eller noget der er gået i stykker, føles det som om mit liv bliver lettere og mere overskueligt, når det er væk. Generelt hader jeg at have for mange ting omkring mig, der skal helst være så lidt som overhoved muligt. Begrebet ”pyntegenstande”, har jeg derfor også altid haft det lidt svært med, medmindre det har en funktion eller bringer minder, skal jeg ikke have noget, ellers tak. 
  • Jeg har ikke brugt shower gel, ligeså længe jeg kan huske. Jeg tror simpelthen ikke på det! Kroppen er et selvrensende organ, som vi beskytter med tøj hele dagen, så hvor ligger behovet for at skulle vaske den, med udtørrende sæbe? Jeg tror det er langt bedre at lade kroppen bevare sin naturlige PH værdi, vaske de vigtige steder, og så skrubbe den en gang om ugen. Intet andet. Det andet tror jeg kun er skabt for at skabe mer- salg.
  • Jeg er en fløde gris! Altså ikke den dér almindelige ko-fløde, næ nej. Kokosfløde, soyafløde- faktisk alt plantebaseret der ender på fløde. Bruger det i kaffen, matcha latte (nogle gange også i den almindelige te). Faktisk i alt der har brug for et lille pift, er fløde godt, og KAGE selvfølgelig.

Har du sjove facts om dig, så del gerne. Det er altid sjovt at høre man ikke er alene om de sære ting 😉

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hej Helsinki