Den gode uge på autopilot

Tingsliggørelse af mennesker – stop det!

tingsliggørelse af mennesker køb og smid ud kultur dårligt selvværd nelle noell leopart skjorteTingsliggørelse af mennesker på de sociale medier, er blevet en ny tendens. En slags køb og smid ud kultur, hvor man ikke rigtig forholder sig til mennesket, men helt ego ladet og ansvarsløst smider personen for porten. En tendens der nager mig gevaldigt!

Jeg har flere bekendte der er begyndt på dét og nu har Petra også udtalt sig til ELLE – om at slette enhver flot pige på instagram, da det ødelægger hendes selvværd.

Jeg forstår det vitterligt ikke?

Hvorfor får man det bedre hvis man sletter folk fra ens feed, der er pænere eller sundere end en selv (efter egen vurdering)? Hvad er meningen med det? De lever der jo stadig og er en del af verden ligeså vel som en selv?

Jeg kan ikke lade vær med at føle tendensen som en smule ansvarsløs. At man ikke tager ansvar for egne følelser i forbindelse med andre, men i stedet blot vælger at ignorere virkeligheden ved at slette den? Jeg er ked af at sige det, men de forsvinder ikke blot fordi man sletter dem.
Der vil altid være en der er tyndere, rigere, flottere, eller mere harmonisk. Men virkeligheden er heldigvis dén, at det er pisse lige meget med dem. Det vigtigste i dit liv er dig! 

Hvis man bare har arbejdet lidt med sig selv, ved man også at de billeder og mennesker man bliver provokeret af, altid er en afspejling af noget man selv skal arbejde med. Det lyder meget hippi-ish, jeg ved det – men det er bare fact.

Bliver du irriteret over en pige der er tyndere end dig selv, så er det højst sandsynligt fordi du selv gerne vil tabe dig. Ellers ville du nok være ligeglad med hvor tynd hun var…

Jeg går absolut ind for at man skal omgive sig med de mennesker og ting, der giver energi i hverdagen. Men man kan ikke bare ”smide” resten ud, som om det ikke fandtes. Det handler om balance.

Det man vælger at ignorere eller smide ud, vil komme igen. Måske ikke i billedform, men 100% i en anden form som, så vil skabe samme negative følelse, dybest set er din verden en afspejling af dig, sorry to say.

Det er dine øjne der ser verden, hvorfor alt hvad du ser er en refleksion af hvad der sker indeni dig.. Giver det mening? Derfor kan du ikke bare slette dem fra dit feed og tro at den dårlige selvværd forsvinder, du skal ændre følelsen helt indeni dig. Det du istedet kan gøre, er at arbejde med dig selv, så tynde, smukke kvinder ikke længere bidrager til negativitet.

Nu er det jo heldigvis ikke mig der laver reglerne, dette er blot et faktum;)

Dulletip: Husk at det du giver energi vokser – så sørg for at give dig selv en helveds masse energi <3

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge på autopilot