Narrativet, at livet giver os evigt liv

Æteriske olier til immunforsvaret

immunforsvar kosttilskud til immunforsvaret doterra æteriske olier

I er en del der har spurgt til æteriske olier der styrker immunforsvaret i denne tid. Grundet sundhedsstyrelsens regler i Danmark, må jeg ikke udtale mig eller råde om hvad olierne gør/ikke gør. Jeg kan kun dele, hvad de måske kan hjælpe dig med. Derfor er mit svar herunder også kun taget ud fra personlige erfaringer og tilbagemeldinger. 

Læs også: Hvad er doTERRA

Først og fremmest, er min oplevelse, at kosttilskud altid er en god idé og sætter en god base for alt andet. Jeg tager selv ekstra stærke kosttilskud, især i den tid vi lever i p.t. Her er der tale om ekstra C, D, B og zink. doTERRAs har en kombi-pakke af vitaminer, mineraler, æteriske olier og essentielle fedtsyrer, det hedder LLV. Du kan også sagtens købe LLV tilskuddene enkeltvis, men det er klart billigst at købe alle tre samlet. Flere med gigt, fibromyalgi, træthed og smerter har vendt tilbage med enormt positive oplevelser. doTERRA har endda fuld returret på LLV, hvilket betyder at oplever du ikke en ændring ved indtagelse – får du pengene tilbage. De kan købes både vegansk/ikke vegansk.
Af olier  til immunforsvaret, er der flere jeg kan nævne, dem der kommer til mig, nu og her er:
Frankinscense: Den ultimitive olie til at berolige dit nervesystem (ret essentielt for at undgå smitte), healer både indefra og ud, kan styrke fordøjelsen samt støtter immunforsvaret (også fantastisk til huden, men det må blive i et andet indlæg).
OnGuard: doTERRAs bestseller til immunforsvaret, fordi den kan være medvirkende til at støtte dit immunforsvar, hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer samt fyldt med antioxidanter. Du kan også bruge den som sprit til hænderne eller i rengøring.
Til sidst er det vigtigt for mig at understrege, at ligeså gode vi er til at prioritere andre skal vi huske at prioritere os selv. Jeg har aldrig oplevet at de penge jeg brugte på mig selv (også når jeg har været broke) ikke kom godt tilbage. Hver gang jeg gør noget godt for mig selv, er jeg også en bedre version af mig i min omverden. Mest af alt minder det mig om min vigtighed og kærlighed til mig og min krop.
Det er så vigtigt at vi bliver bedre til at prioritere det der er godt for os. især når det kommer til vores helbred💛
Du kan købe produkterne her: Æteriske olier  .Husk også at du altid er velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål.
Kærligst
N
For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Narrativet, at livet giver os evigt liv